Автомобилни новини

Регистрация
Марка автомобили започва с op...? /изпишете цялата дума/:
С регистрацията си се съгласявам с условията за ползване на Tuning.bg!
Регистирай се с съществуващ акаунт
Логин
Забравена парола?
Забравена парола
Въведете е-майла с които сте се ригистрирали.

Audi e-tron Sportback

 • print
 • text
Audi e-tron Sportback
Снимка: Интернет

Audi e-tron Sportback
„Бъдещето е електрическо“ - Audi остава вярна, като представя втория модел в продуктовата си линия e-tron. Audi e-tron Sportback е динамично SUV купе, предлагащо мощност до 400кс и обхват до 446 км (277,1 мили) (в цикъла на WLTP) от едно зареждане на батерията. Дигиталните матрични LED фарове са нова функция, която се предлага за първи път в автомобил за масово производство. Светлината им се разгражда на малки пиксели и може да се контролира с изключителна точност. Това прави безопасното центриране на лентата по-лесно при тесни участъци от пътя и показва позицията на автомобила в лентата. Audi e-tron Sportback може да бъде поръчан от края на ноември 2019 г. Въвеждането на пазара в Европа е планирано за пролетта на 2020 година.

Елегантен, ефективен, изразителен: външният дизайн

Audi e-tron Sportback съчетава мощността на просторен SUV с елегантността на купето с четири врати и прогресивния характер на електромобила. Той е дълъг 4 901 милиметра, широк 1,935 милиметра (6,3 фута) и висок 1616 милиметра (5,3 фута). Покривът му се спуска стръмно надолу към багажника - в типичния за купе стил - и се влива в стръмно наклонените D-колони. Долният ръб на третия страничен прозорец се издига към задната част - типична функция Sportback. 

С осмоъгълния Singleframe, мощните контури над колелата и скулптурния заден край, Audi e-tron Sportback е перфектно съобразен с дизайнерската идиома на марката. Подробности сигнализират на външния свят, че SUV купето е напълно електрическо. До голяма степен затвореният Singleframe със своите вертикални подпори е представен в светло платинено сиво - специфична отличителна черта на моделите e-tron. 

Галерия - Audi e-tron Sportback
 • Етикети:
Автор: Tuning.bg Екип
Покажи още коментари Показани 0 от 0 коментара
Напиши коментар
 • За да напишете коментар
  трябва да сте логнат.
 • Нова регистрация Става бързо и е
  напълно безплатно.
 • Съзадане на профил чрез
  Facebook

Още новини:

image
image
image
image