Автомобилни новини

Регистрация
Марка автомобили започва с op...? /изпишете цялата дума/:
С регистрацията си се съгласявам с условията за ползване на Tuning.bg!
Регистирай се с съществуващ акаунт
Логин
Забравена парола?
Забравена парола
Въведете е-майла с които сте се ригистрирали.

Hennessey Goliath Бие Шамар на Brabus 6x6 със 705 Коня!

 • print
 • text
Hennessey Goliath Бие Шамар на Brabus 6x6 със 705 Коня!
Снимка: Интернет

Какво си мислихте, че Американците ще се оставят на Немците ли? Все едно в САЩ да създадат най-хубавата бира в света, а Германците да вдигнат рамене сякаш не могат да направят нищо по въпроса.

 

Brabus 6x6 може би все още струва над един милион, но това не значи, че Chevrolet и тунерите от Hennessey не могат да покажат как се играе.

В стандартен вид, новото Silverado изглежда добре, но в това състояние, пикапът се носи като един огромен юмрук, който с удоволствие ще ви дари със сътресение ако му се изпречите.

 

Под капака се намира стандартният 6.2 литров V8, който разбира се е пипнат от Hennessey.  Това значи, че към него е прикачен огромен 2.9 литров компресор, който работи на 6 psi налягане. 

 

Това превръща скромния пикап в огнедишащо животно развиващо 705 к.с. и 915 Нм въртящ момент. Благодарение на това, високото тегло се пренебрегва лесно, като ускорението до 100км/ч отнема само 4.5 секунди. В какъв свят живеем, а?

 

Звукът е подобрен с нова ауспухова система, а окачването е покачено с почти 16см. Колелата, барабар с гумите са с размер 37"!!! 

А ако тази цифра ви изненада, то цената е още по-стряскаща - 627,000 лева! Това включва и стандартния пикап Silverado, който се използва за донор.

 

Ще бъдат създадени само 24 бройки от Goliath, като най-вероятно вече всички са резервирани. С други думи, шансът да видим нещо такова на живо е почти нулев.

Галерия - Hennessey Goliath Бие Шамар на Brabus 6x6 със 705 Коня!
 • Етикети:
Автор: Tuning.bg Екип
Покажи още коментари Показани 0 от 0 коментара
Напиши коментар
 • За да напишете коментар
  трябва да сте логнат.
 • Нова регистрация Става бързо и е
  напълно безплатно.
 • Съзадане на профил чрез
  Facebook

Още новини:

image
image
image
image