Автомобилни новини

Регистрация
Марка автомобили започва с op...? /изпишете цялата дума/:
С регистрацията си се съгласявам с условията за ползване на Tuning.bg!
Регистирай се с съществуващ акаунт
Логин
Забравена парола?
Забравена парола
Въведете е-майла с които сте се ригистрирали.

БОЯДИСВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДЖАНТИ

 • print
 • text
БОЯДИСВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДЖАНТИ
Снимка: Интернет

Посетихме Smart Repair, които имат найстина голям опит в ремонтиране, възстановяване на наранени повърхности, боядисване, лакиране, ремонт на полирани и сплит алуминиеви джанти. Като се фокусира върху изключително обслужване на клиентите, най-високо качество, отлични цени и бързо време за изпълнение. Работи с всички видове марки автомобили и цолаж на алуминиеви джанти.


Smart Repair предоставя на клиентите си възможност за трансформиране на външния вид на кола, като пребоядиса или частично освежи износени, частично корозирали и повредени колела. 

Джантите могат да бъдат направени да изглеждат като нови и да придадат индивидуален облик. Водач, искащ да персонализира колата си, има широк избор от цветове, които ще му помогнат да постигне индивидуален външен вид, който желае. Можете да разгледате галерията с вече извършени ремонти по-долу. 

 

Стил

Можете да избирате от нашата широка гама от цветове и покрития и да направите колелата си да изглеждат като нови отново или да се създаде по-индивидуален стил. Ние ще Ви посъветваме за най-добрите варианти за вашия дизайн и състоянието на джантата Ви.


 

Качество

Вашите джанти ще бъдат прегледани и направени по най- високите изисквания и стандарти за пребоядисване. Ние ще премахнем боята на колелата почти до гол метал и ще ги подготвим правилно, за да се отстранят всички дефекти, корозия или петна преди боядисване.


 

Лесна поддръжка

Ако ви е писнало всяка неделя да почиствате праха от спирачките и мръсотията по вашите колела, тогава ще заобичате качеството на вашите ремонтирани алуминиеви джанти. Прахът и мръсотията се премахват много лесно благодарение на лака,с който те са обработени. Така Вие спестявате Вашето време в почистване на колелата.


 

Гаранция

6 месеца гаранция за всички облицовки при условие, че са били правилно подложени на нормални пътни условия на територията на Република България или страна членка на Европейски съюз. 

* Гаранцията важи, след монтаж на гума и баланс в сервиза на SMART REPAIR. НЕ носим отговорност, ако джантата е наранена след монтаж на гума в друг сервиз или наранен централен отвор при баланс.


 

*Гаранцията не важи при повторно надраскване, нараняване на колелото в следствие на удар.

Смарт Репеар запазва правото си да откаже ремонт на напукани, силно корозирали или деформирали джанти.

Галерия - БОЯДИСВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДЖАНТИ
 • Етикети:
Автор: Tuning.bg Екип
Покажи още коментари Показани 0 от 0 коментара
Напиши коментар
 • За да напишете коментар
  трябва да сте логнат.
 • Нова регистрация Става бързо и е
  напълно безплатно.
 • Съзадане на профил чрез
  Facebook

Още новини:

image
image
image
image