Дата и час: Пет Сеп 03, 2010 12:07

Препоръчваме ви:

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Мнение Заглавие: Re: Алфа Ромео 156 или Фиат Купе
Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 14:40 
вече бута рушвети
Аватар

за 4000 лв няма, ама НЯМА абсолютно никакъв начин да си купиш читава 156-ца! каквото и да си намериш после ще трябва да я правиш много и ще ревеш. за читава 156-ца поне 9000 - 10 000 лева си приготви и пак не е ясно дали ще попаднеш на запазена за тези пари. За мнението на колегата че кола на 10 години не може да струва толкова - пич има S класи 96-та които струват по 30 000 лв и нагоре. точка по въпроса.
ако искаш да разбереш нещо по-конретно за алфата или за фиата влез във форумите на двете марки и чети ( не питай а чети, защото има адски много написано по темата)

Върнете се в началото
 Профил  

Детайли на мнението
Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 15:32 
професионален шофьор
Аватар

Кара: Уно с големи джанти xD
Най-добре се вземи Алфа 155.... дори и със най-малкия 1,6 набира от 0 до 100 за 10 секунди.Най-добре ще обаче да се оглеждаш за 2,0.За тези пари шанса да намериш читава не е никак малък

E НЕ МОЖЕ И БЕЗ ЯКА МУЗИКА....

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 20:00 
професионален шофьор
Аватар

Кара: Гоуфо!!!Логично е !!!
От 156 на 155?

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 21:32 
професионален шофьор
Аватар

Кара: с неплатен акт...!
Аз те съветвам да не я взимаш от България.И избери определено Алфата мааани се с тоя Фият бегай далече от това!Алфата първо че предлага повече място и е по удобна,а и дизайна си е й е по хубав.Ако мислиш да взимаш от България за 4000 лева просто се откажи тука освен некоя разнебитена и замарена в някоя автокъща друга няма да намериш за тия пари.Вярно,че е 10 годишна кола,но незнайно защо цените са им високи точно на тия италиянки.А и от друго страна можеш да намериш някоя с първи собственик и да е запазена много!Така че..все пак ти си избираш квото решиш.

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 0:25 
професионален шофьор
Аватар

Кара: Снимката на аватара
Въпрос: Алфа Ромео 156 или Фиат Купе?

Отговор: Нито една от двете!

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 1:36 
професионален шофьор
Аватар

Кара: к'во ли не
А така,кажи му...
То за тия пари верно по-добре нито една от двете.
:D :D :D Утешително може да си вземе едно Колт-че :D :D :D
П.П.Понеже отдавна не си писал в тема за италЯнска кола и затова си позволявам :spam: :spam: :spam: :lol: :lol: .
Да не се засегнеш сега...

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 11:20 
професионален шофьор
Аватар

Кара: 2008 FIAT Grande Punto 1.3 16V
След Vin остава да се намеси и Marionte и темата да отиде в правилната посока. Като всяка подобна където се споменава кола от Италия.

FIAT, не е само въпрос на сметки. FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява. Италианеца е вложил дух във всеки модел!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 14:25 
професионален шофьор
Аватар

Кара: GP
:offtopic:
Колега Vin, снимката на аватара ти е от една обява в mobile.de - същата кола ли си купил или само си мечтаеш? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 14:35 
професионален шофьор
Аватар

Кара: '00 328i
Абе важното е, че Алфа е гадна :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 22:40 
спазва ЗДвП
Аватар

Кара: Audi A4 1.8T Quattro
designer написа:
Вие колко искате да струва кола 98-ма година? :shock: Това е 10-годишна кола - 50 бона ли да струва. 4000 лв. са напълно нормална цена, даже спрямо ЕС си е висока. По света тия коли са по няколко стотин евро. Друго: търси кола от Италия по възможност - ако трябва да си добавиш климатик, да си инсталираш ел. стъкла, да си сложиш лети джанти и т.н. това са още 4000 бона. По-добре кола от Италия - там имат повече екстри. И все пак не забравяй - това е 10-годишна кола!

Как го изчисли че 4000лв е нормална цена ?!?! За Форд Фиеста може би да :kid:
За 4000лв аз също смятам че е силно невъзможно да се купи Алфа 156 било то и 1.6, която да е в движение. Аз гледах такива коли и намерих само 2 читави за по 5800. И пак имаше външни забележки за опряване.
Защо ли доста хора пишат срещу фиат? Аз лично съм имал за 20 000км в България с ниски гуми не съм имал никакви проблеми. Всяка кола се чупи, според мурдарина който я кара.
На Купето са по-скъпи ламарините, но пък окачването е по-здраво. Алфата е с цени на окачването подобни на Ауди А4.

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Нед Сеп 28, 2008 15:07 
професионален шофьор
Аватар

Кара: с неплатен акт...!
nanio написа:
designer написа:
Вие колко искате да струва кола 98-ма година? :shock: Това е 10-годишна кола - 50 бона ли да струва. 4000 лв. са напълно нормална цена, даже спрямо ЕС си е висока. По света тия коли са по няколко стотин евро. Друго: търси кола от Италия по възможност - ако трябва да си добавиш климатик, да си инсталираш ел. стъкла, да си сложиш лети джанти и т.н. това са още 4000 бона. По-добре кола от Италия - там имат повече екстри. И все пак не забравяй - това е 10-годишна кола!

Как го изчисли че 4000лв е нормална цена ?!?! За Форд Фиеста може би да :kid:
За 4000лв аз също смятам че е силно невъзможно да се купи Алфа 156 било то и 1.6, която да е в движение. Аз гледах такива коли и намерих само 2 читави за по 5800. И пак имаше външни забележки за опряване.
Защо ли доста хора пишат срещу фиат? Аз лично съм имал за 20 000км в България с ниски гуми не съм имал никакви проблеми. Всяка кола се чупи, според мурдарина който я кара.
На Купето са по-скъпи ламарините, но пък окачването е по-здраво. Алфата е с цени на окачването подобни на Ауди А4.

Значи колега виж сега..Форда,като не е дооценен в България си е изцяло проблем на българина.А за тия кочини на по 10-11 години им искат над 6 и нещо.Говоря именно за алфите и останалите да не продължавам нататък...Една А3 с возия на голф 3 и понапудрена с екстри на 10-11 години й искат 12 000-14 000 :shock: Еее такава простотия я има само в България.Поразтърси се и виж например Австрия една А3 дизел с 4 врати лачена да ти дойде най много 3200 евро и още 800 го слагам за останалите работи по нея и ти излиза към 7200 може и над това за Ауди е нормално,а не тука да ми искат по 15000 хил за едно тоалетно казанче.Дано си ми схванал идеята :wink: Както не един път съм казвал се плаща емблемата,а не колата била тя Бмв,Ауди или мерцедес

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Нед Сеп 28, 2008 17:17 
професионален шофьор
Аватар

Кара: к'во ли не
Е и на мен ми е кеф Алфата ми да струва колкото Пасат,ама не може(не че не я продавам за толко де :lol: :lol: :lol: ).
Разбирам и вас с Фордовете,че ви е кеф да струват колкото Алфата,ма...пазар,к"во да правиш?...
Няма ли кой да я заключи тая тема :D :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 22:19 
бута детско камионче

Кара: детски джип 12V
направи сравнението сам - http://store4.data.bg/avtoremonti/4874/index.html

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Сря Окт 08, 2008 8:49 
луд шофьор
Аватар

Кара: италиянки
за 4 000 алфата ще е абсолютна гробница(да не говорим,че за тия пари е апсурд да си намериш 156) вземай едно пунто ГТ и не се занимавай с глупости, а като толкова искаш италианка може да погледнеш и делта 2 хпе

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Вто Окт 14, 2008 14:17 
професионален шофьор
Аватар

Кара: 2005 Citroen C4 1.6i
156 е много добра кола, но за тези пари (както казаха и другите)... Никакъв шанс. 146 може вече. ;) И се замисли основно над едно нещо като се заглеждаш по купетата - возиш ли често хора? Аз съм с Хюндай Купе и отзад сядат само момичета - мъж може и да успее да се сгъне с някаква магия, но е супер неудобно. И не само мойто купе е така. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]