nanio написа:
designer написа:
Вие колко искате да струва кола 98-ма година?

Това е 10-годишна кола - 50 бона ли да струва. 4000 лв. са напълно нормална цена, даже спрямо ЕС си е висока. По света тия коли са по няколко стотин евро. Друго: търси кола от Италия по възможност - ако трябва да си добавиш климатик, да си инсталираш ел. стъкла, да си сложиш лети джанти и т.н. това са още 4000 бона. По-добре кола от Италия - там имат повече екстри. И все пак не забравяй - това е 10-годишна кола!
Как го изчисли че 4000лв е нормална цена ?!?! За Форд Фиеста може би да
За 4000лв аз също смятам че е силно невъзможно да се купи Алфа 156 било то и 1.6, която да е в движение. Аз гледах такива коли и намерих само 2 читави за по 5800. И пак имаше външни забележки за опряване.
Защо ли доста хора пишат срещу фиат? Аз лично съм имал за 20 000км в България с ниски гуми не съм имал никакви проблеми. Всяка кола се чупи, според мурдарина който я кара.
На Купето са по-скъпи ламарините, но пък окачването е по-здраво. Алфата е с цени на окачването подобни на Ауди А4.
Значи колега виж сега..Форда,като не е дооценен в България си е изцяло проблем на българина.А за тия кочини на по 10-11 години им искат над 6 и нещо.Говоря именно за алфите и останалите да не продължавам нататък...Една А3 с возия на голф 3 и понапудрена с екстри на 10-11 години й искат 12 000-14 000

Еее такава простотия я има само в България.Поразтърси се и виж например Австрия една А3 дизел с 4 врати лачена да ти дойде най много 3200 евро и още 800 го слагам за останалите работи по нея и ти излиза към 7200 може и над това за Ауди е нормално,а не тука да ми искат по 15000 хил за едно тоалетно казанче.Дано си ми схванал идеята

Както не един път съм казвал се плаща емблемата,а не колата била тя Бмв,Ауди или мерцедес