Дата и час: Пет Сеп 03, 2010 12:22

Препоръчваме ви:

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Мнение Заглавие: ВАЖНО!!! Решения от срещата с клубовете!
Публикувано на: Чет Апр 16, 2009 9:19 
Модератор
Аватар

Кара: Mitsubishi 3000 GT VR4 TT
Вчера ( 15.03.2009) се взеха няколко важни решения по отношение на съществуването на спорта към момента.
1. Във федерацията влизат клубове, които заплащат такса от 200лв. годишно ( на следващо събрание, таксата може да бъде увеличена). Заплащането става в посочената сметка (в края на мнението), като се попълва електронна форма (Zaiavlenie_za_uchastie_klubove.doc )
2. Клубовете набират състезатели.
3. В състезание организирано от БФДР участват само състезатели с клубна принадлежност! ( т.е. състезател, който не е в клуб, който е член на БФДР НЕ МОЖЕ да участвува), Тук се изключват състезателите от клас "Стрийт" и "FWD" , за които на този етап не е необходимо да членуват в клуб!
4. ВСИЧКИ състезатели се записват предварително попълвайки електронна форма (Zaiavlenie_za_uchastie_sastezateli.doc)и заплащат такса участие както следва , на посочената банкова сметка (в края на мнението):
-класове "А" и "FWD" -20 лв. за състезание
-класове "В" , "Street" , "C" - 50лв. за състезание,
Записалите се на място заплащат двойна такса участие!
Попълнените елктронни формуляри, за членство в БФДР( необходимо е да се изпрати и съдебно решение за регистрация на клуба и пълномощно от управителя към упълномощеното лице за контакти с БФДР, ако клуба няма да се представлява от управителя) , както и формуляра за участие в състезанието се изпращат на email:
dragracingbg@abv.bg (обърнете внимание в изписването на имейла, защото има едно "bg" допълнително след драгрейсинг :) )

---------------------------------------------------------------------------------
БАНКОВА СМЕТКА:

Банка: ЦКБ
IBAN: BG87CECB97901085034700
BIC: CECBBGSF

Сдружение СК "БФДР - Българска Федерация по Драг Рейсинг"

----------------------------------------------------------------------------------

ВАЖНО!!!!! За първото състезание в Сливен на 03.05.2009г. по изключение , клубната принадлежност няма да е задължителна, а желателна и двойни такси на пистата няма, да бъдат събирани, поради късното вземане на тези решения и невъзможността на хората да реагират бързо на промените! Пак подчертавам, че това ще е единственото изключение!!!!!

ПП Задавайте въпроси, за да разяснявам, ако има нещо неясно!

Прикачени файлове:
Zaiavlenie_za_uchastie_sastezateli.doc [55 KiB]
262 пъти
Zaiavlenie_za_chlenstvo_klubove.doc [51 KiB]
124 пъти

viewtopic.php?p=869349#869349
http://www.vbox7.com/play:a7af08f0
Върнете се в началото
 Профил  

Детайли на мнението
 Мнение Заглавие: Re: ВАЖНО!!! Решения от срещата с клубовете!
Публикувано на: Чет Апр 16, 2009 15:54 
примерен водач
Аватар

Кара: evo 9
Едно питане... По време на състезанието между паузите на отделните класове или преди началото на самата надпревара, ще е възможно ли пускане на коли незаписали се в съотвения клас, да дават времена :?:
И за в бъдеще как ще се процедира ако има изключения за първия кръг в Сливен :?:

http://vetekbg.com/

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Чет Апр 16, 2009 20:14 
Модератор
Аватар

goblin написа:
Едно питане... По време на състезанието между паузите на отделните класове или преди началото на самата надпревара, ще е възможно ли пускане на коли незаписали се в съотвения клас, да дават времена :?:
И за в бъдеще как ще се процедира ако има изключения за първия кръг в Сливен :?:

Събота цял ден и в част от неделята ( преди и след състезанието) ще има възможност за свободни стартове, без допълнително заплащане!

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Пет Апр 17, 2009 8:32 
Голфаджия
Аватар

Кара: Golf IV 2002
Ако нивото на организация се е вдигнало, входът за зрители също би трябвало да се вдигне за да се отсеят 40% мангали и семкаджии....

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Пет Апр 17, 2009 8:40 
професионален шофьор
Аватар

Кара: scirocco gt, mazda 323
Както обикновенно се изказваш неподготвен :cens:

10,502 / 235,13 / 1,770 (11.10.2009г.)

Mazda 323 1.8T 4x4 - 490.5awhp
11,314 / 200,81 / 1,709 (11.10.2009г.)

http://vbox7.com/play:143099c4
http://vbox7.com/play:6c8ae110

http://www.heed-auto.com

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Пет Апр 17, 2009 16:21 
Администратор
Аватар

Кара: Toyota Celica
В първото мнение вече е добавена и банковата сметка. :ok:

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Пет Апр 17, 2009 16:22 
бил се качвал на кола

Кара: 1996 opel astra 1.6 75h
Незнам дали съм прав и дали се обръщам към правилните хора , но на състезанието в Плевен (последното) беше пълно с такива (семкаджии и мангали ) който си влизаха отзад някъде през гората .... ( незнам дали ораганизаторите на дрифт , и драг рейсинг са едни и същи и съжалявам ако съм се намесил неуместно )..

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Пет Апр 17, 2009 19:53 
сектант, за Бога
Аватар

Кара: тека
iLi0o0o написа:
Незнам дали съм прав и дали се обръщам към правилните хора , но на състезанието в Плевен (последното) беше пълно с такива (семкаджии и мангали ) който си влизаха отзад някъде през гората .... ( незнам дали ораганизаторите на дрифт , и драг рейсинг са едни и същи и съжалявам ако съм се намесил неуместно )..

Нямат нищо общо :wink: Но проблемът си остава

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Пон Апр 20, 2009 13:36 
професионален шофьор
Аватар

Кара: с части от www.NoLimit-Bg.com
Колко ВИП пропуска ще получава всеки клуб?
Да не става като миналата година и на участниците да се взема вход. Никой не е за 2лв , но въпроса е принципен.

гр.Бургас, ,

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 2:29 
примерен водач
Аватар

Кара: 1993 Eclipse Turbo AWD
Извинявам се ако думите ми ще прозвучът гадно за някои.но това са много глупави правила които сте измислили на това последно засега събрание.
От какъв зор аз като участник (имах намерение да участвам) ще трябва да плащам 20 или 50 лева за да правя шоуто на публиката,а преди това да съм дал за 2 месеца малко над 4000 лева за тунинг?? Да не би футболистите да дават пари като излизат на терена да доставят удоволствие на публиката ИЛИ публиката е тази която плаща за да гледа това за което някой е положил много време,труд и пари,за да им достави това удоволствие ???
Ако тези правила с тези високи такси се запазят,май "софиянци" сами ще се гонкат.

http://www.streetfire.net/video/Buschur ... 192113.htm

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 14:54 
професионален шофьор
Аватар

Кара: Mitsubishi Eclipse
Може би за да не гледа публиката "участници" с тунинг за 4000лв :giggle: За тия 4к джантите ли си сменил?! :D А ти ако беше човек, който се интересува от този спорт и иска да види какво реално може колата му, нямаше да ти пречат тия 20, 50, 100лв за участие :wink:

ПП... заради тебе забравих за какво съм влязъл

Колко ще е входа за Сливен?

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 18:35 
Модератор
Аватар

Моля заинтересованите да обърнат внимание на това, че номера на сметката е променена(тази събира повече :D )!

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 18:55 
примерен водач
Аватар

Кара: 1993 Eclipse Turbo AWD
Nikon написа:
Може би за да не гледа публиката "участници" с тунинг за 4000лв :giggle: За тия 4к джантите ли си сменил?! :D А ти ако беше човек, който се интересува от този спорт и иска да види какво реално може колата му, нямаше да ти пречат тия 20, 50, 100лв за участие :wink:

ПП... заради тебе забравих за какво съм влязъл

Колко ще е входа за Сливен?

За да говориш така значи или някой ти дава пари наготово за тунинг или си от семкаджиите,защото ако ги вадиш с много труд тези пари ще ги цениш много повече и няма да говориш така. А въпроса за тази такса е принципен,не ми е проблем да ги дам,но просто за мен това не е коректно.
Иначе е много лесно да отида в Сливен да тествам колата на един безплатен старт да видя къде релно съм с моя смешен тунинг за 4000 лева и да продължа да бъда част от семкаджиите.

http://www.streetfire.net/video/Buschur ... 192113.htm

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 19:27 
сектант, за Бога
Аватар

Кара: тека
XAn4ETO написа:
За да говориш така значи или някой ти дава пари наготово за тунинг или си от семкаджиите,защото ако ги вадиш с много труд тези пари ще ги цениш много повече и няма да говориш така. А въпроса за тази такса е принципен,не ми е проблем да ги дам,но просто за мен това не е коректно.
Иначе е много лесно да отида в Сливен да тествам колата на един безплатен старт да видя къде релно съм с моя смешен тунинг за 4000 лева и да продължа да бъда част от семкаджиите.
Брато, не си прав, навсякъде се плаща такса участие, това няма нищо общо със зрителите и тн... Това е спорт, който се самофинансира и приеми, че досега си беше чиста далавера, но вече не е така. Не може това да продължава вечно, пари няма, като няма пари е редно вие, които участвате да помагате. Такса участие в националния шампионат по писта, или планинско е 80 лева, плащаш лиценз 100 лева, клуба, към който си плаща 600 лева на федерацията, отделно имаш паспорт за автомобила- 100 лева, отделно има сурови наказания за неспазване на правилата и сроковете. Можеш да си член на АДАС, там пак вадиш 200 лева. Нормално е, така е навсякъде, още повече, че БФАС имат някакъв бюджет от държавата, а БФДР няма :wink: И пак ви е по-евтино, радвай се и не бъди толкова категоричен, щом не са ти проблем парите- действай. Ако всички мислят като теб съвсем скоро този спорт ще изчезне :!: Това го правниш за собствен кеф, омръзна ми все някой да обяснява как го прави за публиката :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 21:13 
Модератор
Аватар

Бачо Либен написа:
XAn4ETO написа:
Брато, не си прав, навсякъде се плаща такса участие, това няма нищо общо със зрителите и тн... Това е спорт, който се самофинансира и приеми, че досега си беше чиста далавера, но вече не е така. Не може това да продължава вечно, пари няма, като няма пари е редно вие, които участвате да помагате. Такса участие в националния шампионат по писта, или планинско е 80 лева, плащаш лиценз 100 лева, клуба, към който си плаща 600 лева на федерацията, отделно имаш паспорт за автомобила- 100 лева, отделно има сурови наказания за неспазване на правилата и сроковете. Можеш да си член на АДАС, там пак вадиш 200 лева. Нормално е, така е навсякъде, още повече, че БФАС имат някакъв бюджет от държавата, а БФДР няма :wink: И пак ви е по-евтино, радвай се и не бъди толкова категоричен, щом не са ти проблем парите- действай. Ако всички мислят като теб съвсем скоро този спорт ще изчезне :!: Това го правниш за собствен кеф, омръзна ми все някой да обяснява как го прави за публиката :wink:

:ok: :ok: Много точно го каза!!!
А на "инжецията" , човече това го правим за да ИМА Драг рейсинг тази година!!!!!! В противен случай, хлопваме кепенците и чакаме по-добри времена!!!! До миналата година имахме спонсори и можехме да си позволим липсата на тези такси! Тази година сме без НИКАКВА подкрепа ! От нас ( състезателите) зависи, дали ще има драг!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]