Пробвай от един път да познаеш от нас двамата кой е чел учебник по ДВГ?
А как изглежда смукателя на ЕДС? Въобще защо правиш аналогия между твоето творение и това на ЕДС?
И да не забравяме, че ЕДС могат да си качват в интернет каквото си искат, а ние не сме длъжни да вярваме на всичко, което ни покажат
В такъв случай определено не ми е ясно малко по-сгъстена от ваща астра с надуване 2.5 бара и 9000 оборота какво ще покаже

- сигурно щи счупи диното или ша го превърти
Някой дава ли бонус за превъртяно дино?
Точно ако си виждал учебник по ДВГ ще знаеш как разсъждавам аз и как разсъждава Манта2005

- щото ние си говорихме и са разбрахме
Нещата се делят на възможни, мислими и НЕ мислими! - Смали малко сома или поне му прибери опашката в каросерията на ЗиЛ-а щото така не сме съгласни

Изведнъж ни изскачаш с някви коне, дето никой ни ги е чувал, ни ги е сънувал и почваш да се караш с всички как си прав... ми помисли малко! Никой не ти казва, че си тъп, аз например ти казвам, че си нагъл! - фащаш ли разликата?
Виж другите колко са по-хитри от теб...

на същия мотор като твърдят коне не дават данни, а просто си ги твърдят... и като всички знаят, че е възможно все пак, никой не ги закача... ако бяха дали данни, ти първи щеше да ги разпориш - нали?

- не ме карай да конкретизирам, че ще излезе, че съм интригант... а в това отношение си има утвърдени авторитети... не щъ да им оспорвам титлите!
Аз съм готов да си стиснем ръцете на 370 коня на мотора! И ти казвам, че заради наглата ти упоритост (разбираемо) си търся човек със съответната диплома и знания, който да ми напише заключение за мислимите и не мислимите коне... предполагам, че ще го намеря в някой ВУЗ, ще си му платя на човека, ще го снабдя със свсичката информация, която ми поиска и ще видим ко ще излезе! Повече не смятам да си губя времето с теб!
Явно ти е малко, че аз и Мантата стигнахме до еднакъв резултат за дебита на тоя мотор

и че Постман така и не можа да се изкаже смислено

Затова сега ще те замеря (сега-сега, де да знам кога) със заключение на някой очилат чичко, дето има право да казва кое какво е и колко е
Опрай се!