Няма да застъпвам страни ,но от беглия ми допир до фитнеса да кажа ,че като Рони Колман не всеки човек може да стане дори и да спазва всички режими то трябва и някой работи да ти вървят все пак (на едни ще вървят повече ръце и крака ,на друг гърди и крака примерно) и има много,много фактори които не съм се интересувал задълбочено и Доки може да обясни защото ми прави впечетление ,че бая разбира от този спорт(и някой бойни изкуства

).
Иначе Радо84 никой не ти е опрял пищов да ставаш като Рони Колман така ,че защо се впрягаш ми не се амбицираш за по-висш пост и повече пари примерно...Човека с това тяло си изкарва много АДСКИ МНОГО пари и за да преуспее невярвам да е толкова тъп

А и като твърдиш в 2-3 поста ,че имаш акъл защо не прочетеш примерно малко в интернет и да спреш(заедно с ДОКИ) да спорете то е ясно ,че единия разбира доста повече от другия...Всеки си разбира в неговата си сфера това е ясно ,че човек се учи докато е жив и никога неможе да разбира от всичко
Който каквото го влече това чете примерно мен ми е мерак да тренирам и го правя като остава време ,но не съм тръгнал да говоря това и онова в темата просто четя и гледам да науча нещо все пак нали за това е форум всеки да си намери своите(интереси или хобита както искате го наречете или там където е компетентен да пише) ,а не да влиза да си губи времето и пише неща където ги е чул от тук-там и ги изпещи в форума.
И запомнете по-добре 200 смислени мнения от колкото 2000 безмислени
П.П Извинявам се ако съм нагрубил някой с поста си.