Избор на първа кола-Рено?
Публикувано 22 February 2011 - 10:23 PM
Публикувано 25 February 2011 - 06:00 PM

Публикувано 16 March 2011 - 03:18 PM
Публикувано 01 October 2011 - 09:59 PM
CeCko2 написа
Преди съм карал само АстраКато всяко Рено! Какво си карал преди това?

Удобно ли е за шофиране ? Поддражка?
Публикувано 03 August 2012 - 03:52 PM
'RokFort', на 04 Oct 2010 - 10:56 undefined, написа:
Като бивш собственик на Лагуна ти гарантирам ,че избора ти е добър.
Колата е удобна ,широка с много комфортна возия.
Двигателите под 100 коня са слабички за купето ,но в твоя случай няма голямо значение щом не гониш фактора динамика.
Бензиновият 1.8 мотор 90 коня се е доказал от 19-ката но при Лагуна разхода на гориво е доста голям и ще е задължително да и сложиш газова ,иначе за консумативи по двигателя няма да се притесняваш тъй като са доста евтини. Мотора е моноинжекция и се потдава лесно на газифициране и поради простата електроника няма ядове.
Дизела 2.2 не ти го препоръчвам ,скъп за обслужване и с доста голям разход на нафта а динамиката я няма никаква.
Окачването е с голям ресурс въпреки твърденията на немските сектанти ,при мен имаше двата тампона на макферсона и един шарнир още като я взех ,смених ги и след това нямах грижи,общо 100лв разходи.
Единственият проблем е ,че по старите години имат доста ръжда а шумоизолацията на купето не е от най добрите в класа ,поне според мен.
2-ра фаза има доста подобрения но незнам дали се предлага 1.8 моно ,ако е така търси такъв..
Колега, нека те опонирам, ако позволиш. Имам опит с атмосферката 2,2. Динамиката не е блестяща, но баир го качва само с мисъл, Разхода ми е 5.5/10км извънградско. Сменям скорост на 1800-2000 оборота. Друг е въпроса, че наистина мотора е скъп за обслужване, но не е лош. Сигурно си улучил кофти екземпляр, но тази която аз карам е страшно икономична. Мощността поне за мен е достатъчна за придвижване от точка А до точка Б. За всичко друго те подкрепям!
Поздрави!

Публикувано 03 August 2012 - 04:52 PM

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.