IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Да помогнем на Георги Огнянов (Макарона), да проходи!


 • Не можете да пишете в тази тема
2 отговора на тази тема

#1 rulemaker

Offline

  професионален шофьор

 • Потребител
 • 696 Мнения:
 • Репутация: 40

Публикувано 15 November 2010 - 03:58 PM

ОТКРИТО ПИСМО
ОТ РОДИТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ОГНЯНОВ-ПЕТКРАТЕН РЕПУБЛИКАНСКИ ШАМПИОН ПО ДЖУДО И МНОГОКРАТЕН ПО САМБО, СЪСТЕЗАТЕЛ НА НСА, СТУДЕНТ В НСА ,ДО ИНСТИТУЦИИТЕ И МЕДИИТЕ,ДО ВСИЧКИ,КОИТО ИСКАТ ДА НАУЧАТ ИСТИНАТА
НА 22-24.10.2010 ГОД.В ПРАГА ,ЧЕХИЯ СЕ ПРОВЕЖДА СВЕТОВНОТО СТУДЕНТСКО ПЪРВЕНСТВО ПО САМБО.В СПОР ЗА 3 И 4 МЯСТО БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ГЕОРГИ ОГНЯНОВ ПОЛУЧАВА ТЕЖКА ТРАВМА.ДИШАНЕТО МУ СПИРА ОЩЕ НА ТЕПИХА.СПЕШНО Е ОПЕРИРАН В БОЛНИЦА „ВИНОХРАДИ“ С ДИАГНОЗА СТРОШЕН 5-ТИ И СПУКАН 6-ТИ ШИЕН ПРЕШЛЕН.ИМА УСЛОЖНЕНИЯ.

ОБРЪЩАМЕ СЕ КЪМ ВСИЧКИ ВАС, ЗАЩОТО СМЕ ПОТРЕСЕНИ ОТ БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ОТДЕЛНИ ХОРА И ИНСТИТУЦИИ, ОТНОСНО СЪДБАТА НА ГЕОРГИ ОГНЯНОВ.МЪЛЧАТ И ДО ДНЕС АНГЕЛ БОЖИЧКОВ-ТРЕНЬОР И ПРЕПОДАВАТЕЛ В НСА И ГЕОРГИ ЮСЕВ- ГЕН СЕКРЕТАР НА БФС. СЪЩИТЕ,НЕЗАВИСИМО ОТ СТАНАЛОТО НА ТЕПИХА В ПРАГА, СИ ЗАМИНАВАТ. ГЕОРГИ И ДО СЕГА Е В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ И ЛЕКАРИТЕ НЕ СА СИГУРНИ ЗА ИЗХОДА И РЕХАБИЛИТАЦИЯТА.ТОЙ СЕ БОРИ С ПОРАЖЕНИЯТА В ЧЕХСКАТА БОЛНИЦА " ВИНОХРАДИ ". ТАМ ОТ 4-ИЯ ДЕН Е И ПРИЯТЕЛКАТА МУ ДЕСИСЛАВА Б.,СЪЩО СТУДЕНТКА В НСА.ПО НАША ИНФОРМАЦИЯ,ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ НЕ Е УВЕДОМЕНА МЕЖДУНАРОДНАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО САМБО. ИМА ЗАПИС,А НЯМА АРБИТРАЖ.ДО КОГА?
В ПРЕЗУМЦИЯТА,ЧЕ ГЕОРГИ О. И ДЕСИСЛАВА Б. СА СТУДЕНТИ В НСА, ИМАХМЕ ЖЕЛАНИЕ ДА РАЗГОВАРЯМЕ С РЕКТОРА ЛЪЧЕЗАР ДИМИТРОВ. ВМЕСТО НЕГО, БЯХМЕ СВИДЕТЕЛИ НА СКАНДАЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА СЕКРЕТАРКАТА МУ НИКОЛИНА ЧАЛЪКОВА. В КРАЙНА СМЕТКА НИ ПРИЕ ЗАМ. РЕКТОРЪТ ПЕНЧО ГЕШЕВ, КОЙТО СЕ ОКАЗА НЕДОСТАТЪЧНО ИНФОРМИРАН. КОЙ ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВИ ?
ИЗКАЗВАМЕ ИСКРЕНАТА СИ БЛАГОДАРНОСТ НА ПЕТЪР ЗОГРАФОВ- ДИРЕКТОР НА ДИРЕКЦИЯ „КОНТРОЛ И УПРАВЛЕНИЕ НА СПОРТНАТА ПОДГОТОВКА“ КЪМ МИНИСТЕРСТВОТО НА СПОРТА.ТОЙ УВЕДОМИ МИНИСТЪР СВИЛЕН НЕЙКОВ И ТАКА ИНФОРМАЦИЯТА СТИГНА ДО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОЯВЕНАТА ХУМАННОСТ , ЕЖЕДНЕВНО ИМАМЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ БОЛНИЦАТА ,КЪДЕТО И ДО СЕГА СЕ ПОЛАГАТ МНОГО УСИЛИЯ ЗА ГЕОРГИ.ПО ТОЗИ НАЧИН НАУЧИХМЕ И ЗА КЛИНИКА " МОТОЛ ",КОЯТО ОПРЕДЕЛИ 260 ЕВРО ДНЕВНО ЗА ЛЕЧЕНИЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ , И ЗА ПРИДРУЖИТЕЛ.СТАВА ДУМА ЗА СРОК ОТ 1 ДО 3 МЕСЕЦА ИЛИ ОБЩО--ПО 8 ХИЛЯДИ ЕВРО МЕСЕЧНО.
Г-Н ЗОГРАФОВ,ЗАЕДНО С УСИЛИЯТА НА ЗАСТР .Д-ВО "АРМЕЕЦ " НИ УВЕРИХА ,ЧЕ ИЗВЕСТНА СУМА ЩЕ БЪДЕ ПРЕВЕДЕНА,НО ТЯ НЕ ДОСТИГА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РЕПАТРИРАНЕТО И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ГЕОРГИ, КОЕТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ В СОФИЯ. Р. СТОИЛОВ- БИВШ ПРЕЗИДЕНТ НА ФЕДЕРАЦИЯТА И НАСТОЯЩ ДЕПУТАТ, ОБЕЩА ДА ОТКРИЕ СМЕТКА В ПОМОЩ НА БЪЛГАРСКИЯ СЪЗТЕЗАТЕЛ.
ДО КАТО ОЧАКВАМЕ СТАБИЛИЗИРАНЕТО НА ПОСТРАДАЛИЯ ,ИСКАМЕ ДА ВЯРВАМЕ,ЧЕ МЪЛЧАЛИВИТЕ ЩЕ ПРОГОВОРЯТ , А ИНСИТУЦИИТЕ -ЩЕ ДЕЙСТВАТ ОЩЕ ПО-АКТИВНО.ЗАТОВА СЕ ОБРЪЩАМЕ КЪМ ВСИЧКИ, ОТ КОИТО ЗАВИСИ, ДА ПОМОГНЕМ НА ГЕОРГИ !

БАНКОВАТА СМЕТКА ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ E :
ОББ-АД
BG 96UBBS 80021027781430
BIC CODE : UBBS BGSF
МАРИЯ ОГНЯНОВА

http://pia-news.com/... ... 49-49.html

Има и подробно инфо във спортал.бг
Ако мястото на темата не е тук, моля някой модератор да я премести.

#2 rulemaker

Offline

  професионален шофьор

 • Потребител
 • 696 Мнения:
 • Репутация: 40

Публикувано 17 November 2010 - 12:42 PM

Това е от сутрешния блок на БТВ, с участие на майката и приятелката на Георги http://www.btv.bg/st... ... ravma.html

#3 _VIP_

Offline

  опитен шофьор

 • Потребител
 • 191 Мнения:
 • Репутация: 0

Публикувано 12 January 2012 - 09:01 PM

Колега ми е......
Дано се оправи бързо!!! :blink:
SHAMPIONA NE SE RAJDA, TOI SE SAZDAVA
___________________________________
Chovek e 70% voda, ostanaloto e STRAST!Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.