177см,92кг съм.Ръката ми студена е 46.5,напомпена 47.5-48. Най-добрия ми резултат откъм размери е 48см студена
Тренирам несериозно от доста години,но сериозен съм едва последните 3,през които имам една пауза от 2 месеца и една от 1 месец.Та сега в общи линии съм редовен.Тренирам 3 пъти седмично когато искам да качвам маса(т.е. постоянно

).Примерно:
Понеделник - Гърди и рамо
Сряда - Ръце
Петък - Гръб и трапец
*Понякога вкарвам и крака в тренировката си,когато тренирам и тях,тренировъчния ми план изглежда така:
Понеделник - Гърди,рамо,трицепс
Сряда - Крака
Петък - Гръб,трапец,бицепс
Когато искам да се чистя,всяка сутрин на гладно 45 минути кардио.Отново 3 пъти фитнес,като след тренировка отново потичвам малко или се качвам на ски-тренажора за 20-30мин.
Най-обичам да тренирам ръце
Рекорд на лежанката като максимум нямам,но най-доброто ми постижение е 6 повторения със 150кг.
Рядко вземам каквито и да е било суплементи... през живота си съм изпил следното

креатин (приблизително около 1кг),протеин (приблезително около 3кг),глутамин (350грама),МегаМен Витапак на ГНС (пакет за 1 месец-това нещо прави чудеса

).
В момента не пия нищо.
Ям много... не спазвам хранителен режим (за съжаление в момента няма как да си позволя такова нещо).Когато мога да спазвам такъв режим,ям през 3 часа на ден-общо 5-6 пъти,като в зависимост от това дали качвам или чистя определям и менюто си.
Ако качвам се храня с 250гр месо + 250гр картофи или ориз,на ядене.Като свалям се храня с 250гр месо + 250гр краставици
Когато не спазвам хранителен режим ям каквото ми попадне в индустриални количества