IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Бодибилдинг: как тренирате и какво хапвате?

• Не можете да пишете в тази тема
47 отговора на тази тема

#31 kpacu___momo

спазва правилата

• Потребител
  • 227 Мнения:

Публикувано 15 June 2011 - 11:50 AM

От Креапюр съм много доволен , ще си взема и глутамин понеже протеин така и не се научих да пия. Сега съм наблегнал върху храната и повече време за фитнес.
Ако има топ 10 за добавки помагащи за натрупването на мускулна маса , как бихте ги подредили :ok: Да не пропусна нещо :)

#32 Del

musclehead

• Модератор
  • 5,042 Мнения:

Публикувано 17 June 2011 - 09:27 PM

Съжелявам,не съм пил 10 неща,че да мога да ти подредя толкова ;)
<p>Публикувано изображение</p>

#33 kpacu___momo

спазва правилата

• Потребител
  • 227 Мнения:

Публикувано 20 June 2011 - 08:49 AM

Повече храна , предимно бяло месо , пържоли и салати. Така вече съм качил 3 килограма , остава тази седмица и заминавам на море :wink:

#34 ASTOR

професионален шофьор

• Потребител
  • 612 Мнения:

Публикувано 18 September 2011 - 08:47 PM

Стаж -20 г.
Ръка - 56
гр кош - 148
Тренировки редовно допреди 5-6 години, стероидно чист с което се гордея, пия когато има пари протеин на Biogame :kiss3: нищо друго. Хранителен план нямам точно определен.
За повече как да станем хард - подписа ми.
The big man !
Публикувано изображение

#35 monster_ bass

професионален шофьор

• Потребител
  • 717 Мнения:

Публикувано 18 September 2011 - 09:07 PM

Поздравления за стажа,само ме учудва не си ли разбрал за 20 години,че хранителния режим е 70% от успеха? Протеина е без коментар... Форумите за бодибилдинг в България са смях.Вярно съветите са безплатни,но ако си сериозен в спорта едва ли ще се довериш на форум,по-добре консултация при някой известен и доказал се културист.Успех!
Нещата никога не са такива каквито изглеждат !

#36 ASTOR

професионален шофьор

• Потребител
  • 612 Мнения:

Публикувано 20 September 2011 - 02:42 PM

Знам много неща хахх това ми е хоби ,не си поставям никакви цели. А и време не достига вече.
The big man !
Публикувано изображение

#37 S55 AMG

професионален шофьор

• Потребител
  • 1,175 Мнения:

Публикувано 20 September 2011 - 04:18 PM

Някой вземал ли е Animal Stak ? (старата формула ) И знаете ли къде мога да го намеря ? Последно си взех от едно место преди 4 месеца и казаха , че пошече не го зареждат :kiss3:
<p>

\"jorko\" написа

Уотс ап , мен , ар ду ю фаст мадафака ? :shock: :?: Уонт ю кам то Божурище Ейриа ту рейс уит БГ мадафака-бързаците ?

<br />

\"west bam\" написа

Браво фен препоръчвам ти херца брат ми с една 15ка правеше чудеса

<br /> Its not that the BMW driver sucked, its just the AMG is powered by satan in mechanical form<br /> Forum Racers- They have e faster car than you, ALWAYS</p>

#38 monster_ bass

професионален шофьор

• Потребител
  • 717 Мнения:

Публикувано 20 September 2011 - 05:01 PM

Не те съветвам да го пиеш,това са прохормони,които на практика е възможно да ти докарат повече странични ефекти от лек стероиден цикъл(също не е препоръчителен).Иначе ако си се интересувал и си твърдо решен потърси в някой онлайн магазин.

#39 S55 AMG

професионален шофьор

• Потребител
  • 1,175 Мнения:

Публикувано 20 September 2011 - 05:31 PM

monster_ bass написа

Не те съветвам да го пиеш,това са прохормони,които на практика е възможно да ти докарат повече странични ефекти от лек стероиден цикъл(също не е препоръчителен).Иначе ако си се интересувал и си твърдо решен потърси в някой онлайн магазин.

Вече съм вземал , искам отново но не мога да намеря .... В онлайн магазините я има новата формула без прохормони и ефедрин
<p>

\"jorko\" написа

Уотс ап , мен , ар ду ю фаст мадафака ? :shock: :?: Уонт ю кам то Божурище Ейриа ту рейс уит БГ мадафака-бързаците ?

<br />

\"west bam\" написа

Браво фен препоръчвам ти херца брат ми с една 15ка правеше чудеса

<br /> Its not that the BMW driver sucked, its just the AMG is powered by satan in mechanical form<br /> Forum Racers- They have e faster car than you, ALWAYS</p>

#40 Del

musclehead

• Модератор
  • 5,042 Мнения:

Публикувано 09 October 2011 - 03:42 PM

ASTOR написа

Стаж -20 г.
Ръка - 56
гр кош - 148
Тренировки редовно допреди 5-6 години, стероидно чист с което се гордея, пия когато има пари протеин на Biogame :D нищо друго. Хранителен план нямам точно определен.
За повече как да станем хард - подписа ми.

Впечатлен съм :lol:

Сега ако кажеш и че ръката ти е 56см изчистена без стероиди,няма да повярвам докато не видя снимка :lol:

Сподели подробности,ако не е тайна ;)

#41 ASTOR

професионален шофьор

• Потребител
  • 612 Мнения:

Публикувано 09 October 2011 - 04:19 PM

Не съм тренирал от доста време , а както казах не съм си поставял цели в смисъл да се чистя и т.н.
Ям си каквото ми се яде е малко се съобразявам де, инак гарантирам че зоб не е имало никога.
По скоро съм към силовите спортове отколкото към културизма.
Сега съм 135 кг и си ги държа размерите малко са по ниски но ако беше със зоб да съм се смалил яко.
В сайтовете BB-team.org съм мод там има инфо за мен. В gohard съм админ но той е по хард насочен.
The big man !
Публикувано изображение

#42 Del

musclehead

• Модератор
  • 5,042 Мнения:

Публикувано 09 October 2011 - 05:07 PM

Ръст само не си споделил :lol:

Иначе с такива мерки,без зоб... имаш уникална генетика... 146см гръден кош и 56см ръка,са размерите на Арнолд в пика на кариерата му (при това с много зоб :lol: )

Браво! Според мен обаче,трябва да съжеляваш,че не си избрал да се развиваш в тази насока ;)

#43 ASTOR

професионален шофьор

• Потребител
  • 612 Мнения:

Публикувано 10 October 2011 - 03:57 PM

Ръст 191 см. Мерси ^del^ за хубавите думи . Пропуснах си шанса наистина.
АРни е бил с тия мерки идеално изчистен сигурно 4-5 % мазнини, аз съм далеч от това.
The big man !
Публикувано изображение

#44 Dominiko

примерен шофьор

• Потребител
  • 322 Мнения:

Публикувано 10 October 2011 - 05:00 PM

Здраво момче си :P . Аз ходя от 3 до 4 пъти на седмица. Тренирам от май месец , имам прекъсвания поради различни причини.
Каква ми е програмта : ходя пеша до фитнеса и обратно ( 6 км ) а групите ги тренирам така - гърди и гръб, крака и рамо, бицепс, трицепс и трапец. Тей като съм си дебел, правя с повечко повторения - 15 20 на серия и не почивам - от упражнение към упражнение и някъде за 30 - 35 мин. свършвам, малко е изморително не е приятно. Проблема при мене е с апетита - цигарите спрях, алкохола намлих с 90 процента, ама обичам да ям, проблем ми е, обаче от една диета взех малко инфо и се храня така : до обяд някакъв плод (2 броя) ,12ч пак ям и в зависимост от деня ям през 4 или 2 часа до 20ч. Първи ден белтъчини, вотри ден - варива, трети ден - тестени изделия, старая се след 20ч да не ям, но работя на смени и ми е трудно с тоя режим. И така въртя дните и си спортувам и това е в общ план, предлагаха ми разни работи за сваляне , ама как да дам 50 - 60 лв , свидят ми, по - добре за бензин :) .

#45 monster_ bass

професионален шофьор

• Потребител
  • 717 Мнения:

Публикувано 10 October 2011 - 05:34 PM

Хранителният ти режим е адски погрешен.Изгради си меню в което да присъстват:източник на чист протеин,комплексен въглехидрат и полезни мазнини.Пример:пилешки гърди,кафяв ориз с малко зехтин,количествата спрямо теглото.Въобще за фитнес и бодибилдинг цели храненето е Ооогромна част от успеха и с диети тип днес ям утре на вода,а третия ден на ябълки нищо няма да стане.Разделението ти на групите също не е добро,освен ако не си Арнолд.Да правиш гърди и гръб в един ден е убийство,невъзможно е да вложиш максимум интензивност.Ако си добре с английския ще намериш много полезна информация!

Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.