IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Бодибилдинг: как тренирате и какво хапвате?

• Не можете да пишете в тази тема
47 отговора на тази тема

#46 Dominiko

примерен шофьор

• Потребител
  • 322 Мнения:

Публикувано 10 October 2011 - 05:47 PM

Режима е от "90 дневната диета" , това е един вид разделно хранене, мои приятели постигнаха страхотни разултати с нея, но те само диета и то както си му е реда . Много хора правят гърди и рамо, ама смятам че не тренирам толкова интензивно, повече съм мераклия да увелича километрите, коит вървя. Може да ми споделиш някакъв режим, ама работните ми смени са противни - две първи , две втори и две нощни, тотално организма ми се обърква , след втората нощна не мога да взема решение кое как е , това много ми пречи на хранителния режим, според мене. Поздрави :P.

#47 Del

musclehead

• Модератор
  • 5,042 Мнения:

Публикувано 10 October 2011 - 07:41 PM

monster_ bass написа

Хранителният ти режим е адски погрешен.Изгради си меню в което да присъстват:източник на чист протеин,комплексен въглехидрат и полезни мазнини.Пример:пилешки гърди,кафяв ориз с малко зехтин,количествата спрямо теглото.Въобще за фитнес и бодибилдинг цели храненето е Ооогромна част от успеха и с диети тип днес ям утре на вода,а третия ден на ябълки нищо няма да стане.Разделението ти на групите също не е добро,освен ако не си Арнолд.Да правиш гърди и гръб в един ден е убийство,невъзможно е да вложиш максимум интензивност.Ако си добре с английския ще намериш много полезна информация!

Напълно съм съгласен с този пост!
<p>Публикувано изображение</p>

Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.