Блок на запалването,кардреадър самата карта също прави чакмаци.Като цяло електрониката е леш,тая иновационна за него време запалителна система с бутон е пълен шит.
Окачването не е от най-добрите,редовно се сменят шарнири и биалети,единия амортисиор се развива сам,абе общо взето купувай си каквото искаш ама не и това Рено.
Нашето е в БГ от '05 година дойде две годишно 1.9 ДЦИ на 70 к.км мисля беше,оттогава аз съм му навъртял 40 к.км а баща ми над 140 к.км.
Аз лично съм оставал 3 /три/ пъти на пътя и само гледам тъпо и нищо не мога да направя.Единия път даже се заключи сама,вдигна си прозорците и ме остави отвънка с картата в ръка да я гледам като голям камък.
Турбото й не е сменяно,няколко пъти е влизало в авариен режим ама интересното е че само се оправя и ако нямаш спортни амбиции не създава грижи.Затова пък йагерклапана й е откачен от 5 години.
Разхода в града се движи около 7 на дълго пада на 5.5
И понеже дасега само плюх,да кажа и защо не сме я сменили досега.Колата е ниво на оборудване Privilege и е един истински круизер.Има страхотни седалки,мултиволан,щорички отзад като на S-класа,шкафчета под седалките,поставка за слънчеви очила над огледалото,сензор на чистачките,налягането в гумите,хладилна жабка и мн.др дето ти правят живота на дълго пътуване песен.
Но ако ме питаш днес ,не съм доволен от колата,много нерви ми коства и ме предаде един път когато не трябваше.