IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Рено 19 шамад 1/1.8 пълна инжекция колко коня е

• Не можете да пишете в тази тема
20 отговора на тази тема

#16 venciii

опитен шофьор

• Потребител
  • 107 Мнения:

Публикувано 13 November 2011 - 09:23 AM

mclsdreal написа

и тука ли имаш регистрация :)

И тук :)

ghoul18 написа

Абе батка, защо имам чувството че си типичен представител от племето "голфаджии"? :D Ти сигурен ли си,че нямаш в гаража някоя "наточена голфара" с 8475938 надписи по нея и сини крушки на чистачките, която да изкарваш само в петък да идеш до местната селска кръчма на лов? :giggle:

#17 renault_fen44e

Без стаж

• Потребител
  • 8 Мнения:

Публикувано 13 November 2011 - 05:14 PM

така документите нещо не ги намерих утре ще търся пак,направих няколко снимки на колата и на табелката която беше там до маската при дясната врата нямаше нищо:)ако не кача снимките от първия път не се сърдете много :))

#18 mclsdreal

професионален шофьор

• Потребител
  • 1,867 Мнения:

Публикувано 13 November 2011 - 05:21 PM

Това ти е мотора :)

TXE - 1721 куб.см. пълна инжекция F3N 742 - 90-92 к.с.
Като има такова оборудване TXE : 1721 куб.см. карбуратор F2N 720 - 90-92 к.с.
Какво прави Лотар Матеус когато България се класира на евро 2012?...Гаси Плейстейшъна и си ляга...

#19 renault_fen44e

Без стаж

• Потребител
  • 8 Мнения:

Публикувано 13 November 2011 - 05:33 PM

да ама не до сега говорих с бащата и ми каза че двигателят е сменян в австрия още преди да купят колата,та двигателя е от рено 19 2ра фаза каза ми и къде е скрил документите и след малко ше ходя да ги зема да видя ко пише вътре.

#20 venciii

опитен шофьор

• Потребител
  • 107 Мнения:

Публикувано 13 November 2011 - 07:23 PM

Виж какво пише на самия двигател, колегата ти каза къде да гледаш.Щом е сменян устав тези табелки по тенекетата на автомобила и разни талони, то може да е сменян с някакъв пък в кат да са вписали друг, по-други причини и т.н. дълга и широка.По купе ти казаха какъв трябва да е мотора сега вдигни капака и гледай какво пише на мотора.

ghoul18 написа

Абе батка, защо имам чувството че си типичен представител от племето "голфаджии"? :D Ти сигурен ли си,че нямаш в гаража някоя "наточена голфара" с 8475938 надписи по нея и сини крушки на чистачките, която да изкарваш само в петък да идеш до местната селска кръчма на лов? :giggle:

#21 stoianov_r19

Без стаж

• Потребител
  • 9 Мнения:

Публикувано 12 October 2012 - 12:02 PM

Направи по 1 качествена снимка на мотора и инжекциона качи я тук и веднага ще ти кажа кой вариянт е.

Този пост е редактиран от stoianov_r19: 12 October 2012 - 12:23 PM

Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.