IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

NFL

• Не можете да пишете в тази тема
3 отговора на тази тема

#1 Del

musclehead

• Модератор
  • 5,042 Мнения:

Публикувано 06 February 2012 - 10:02 AM

Има ли фенове на NFL тук? Ако да , споделете от колко години сте фен и кой е вашия любим отбор :D

Аз съм фен на New York Giants ,като следя американския футбол от около 10 години.
<p>Публикувано изображение</p>

#2 Dust2Dust

професионален шофьор

• Потребител
  • 1,552 Мнения:

Публикувано 22 February 2012 - 01:01 PM

New england patriots и tom brady ми харесват и ги гледам

Този пост е редактиран от knifeman: 23 March 2012 - 02:25 AM

#3 TishoZZ

нов шофьор

• Потребител
  • 10 Мнения:

Публикувано 25 November 2018 - 08:46 PM

Меки и комфортни двулицеви матраци на добри цени от виж тук. Безплатна доставка и избор на подходящия размер или смяна на размера, според желанията на клиента. Добра комбинация от термочувствителна мемори пяна и еластични влакна за постигане на максимално удобство. Добра вентилация на матраците, подходящи за всеки сезон.

Този пост е редактиран от TishoZZ: 07 March 2019 - 03:39 PM

#4 lidmn

нов шофьор

• Потребител
  • 18 Мнения:

Публикувано 27 February 2019 - 06:20 PM

Привет колеги, по темата с ангелски очи да си изкажа и аз моето мнение. Бях чувал, че който бил сложил веднъж, повече не слагал. Пълни глупости, супер яки са, вече от доста време имам и искам да кажа на тези, които се чудят дали да сложат, да не се колебаят, а направо да слагат и да се кефят после.

Този пост е редактиран от lidmn: 14 August 2019 - 10:29 AM

Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.