IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Проект: Ровер 200

• Не можете да пишете в тази тема
122 отговора на тази тема

#1 marcho_cbr_ra

примерен шофьор

• Потребител
  • 396 Мнения:

Публикувано 27 September 2012 - 08:00 AM

Здравейте колеги реших и аз да пусна една тема за моята кола, а именно Ровер 200 1.4 103 конски сили :mrgreen: Година на производство 1998. Колата имам около две години и нещо и да ви кажа съм много доволен от нея.
Всичко започна един слънчев ден в които исках да си взема кола която да не е много скъпа и да има нормални екстри за цената си :whistling: Започна се едно обикаляне по авто къщи едно луткане направо луда работа си беше. Бях се спрял на едни сивик които от далече ми изглеждаше много хубав но като го видях от близо не ме грабна. Имаше много косури но пък за щастие Ровера беше до него светло сив металик. Гледах го и наистина ми хареса беше доста запазен, пробвахме го вървеше си както трябва. Цената му беше 2800 лева но човека я смъкна на 2500 и реших, че това ще е моята първа кола.

Охх стига съм писал, а да ви покажа каква беше като я взех и каква взе да става :clap1:
Ровер клуб България

#2 marcho_cbr_ra

примерен шофьор

• Потребител
  • 396 Мнения:

Публикувано 27 September 2012 - 08:16 AM

Още като е взех няколко дена след това си закупих хубаво фолио за стъкла и я затъмних. Честно казано страничните прозорци бяха лесни но задния направо ми взе душата докато го направя :mrgreen:
Също така се наложи да сменя шибидаха, защото уплатнението му не ставаше и като завали дъжд течеше :mrgreen: също така имаше лека промяна по фаровете.
Ровер клуб България

#3 marcho_cbr_ra

примерен шофьор

• Потребител
  • 396 Мнения:

Публикувано 27 September 2012 - 08:26 AM

След време си закупих крайно гърне YED, последва премахване на теглича също така премахване на задната чистачка и закупуване на спортни прожини.
Ровер клуб България

#4 marcho_cbr_ra

примерен шофьор

• Потребител
  • 396 Мнения:

Публикувано 27 September 2012 - 08:54 AM

По късно ще къча още снимки че сега имам малко работа!

Поздрави Марин
Ровер клуб България

#5 marcho_cbr_ra

примерен шофьор

• Потребител
  • 396 Мнения:

Публикувано 27 September 2012 - 09:20 AM

Последните промени по колата бяха закупуването на нови стопове е закупуването на ангелски очи но тях още не съм ги слагал понеже колата претърпя лек инцидент и в момента е със изкривена предница :mrgreen: за в момента нямам време да я оправям но и нейния ред ще дойде :w00t: Също така смених крушките на номера понеже бяха на издъхване :clap1:

Може някои неща да съм изтървал но в момента не мога да се сетя. За напред съм измислил да и сложа странични огледала от MG ZR и заден споилер пак от MG ZR. Другото което ще е че ще се сменя двигателя със 2.0 турбо бензин със целите 200 конски сили но това ще е чак до година ;)
Ровер клуб България

#6 marcho_cbr_ra

примерен шофьор

• Потребител
  • 396 Мнения:

Публикувано 27 September 2012 - 09:22 AM

:whistling:
Ровер клуб България

#7 marcho_cbr_ra

примерен шофьор

• Потребител
  • 396 Мнения:

Публикувано 27 September 2012 - 09:25 AM

:whistling:
Ровер клуб България

#8 marcho_cbr_ra

примерен шофьор

• Потребител
  • 396 Мнения:

Публикувано 27 September 2012 - 09:27 AM

Нещо ми бъгнаха снимките и не мога да ги кача. По късно ще опитам пак ;)
Ровер клуб България

#9 Projektzwo

хомо

• Banned
  • 167 Мнения:

Публикувано 27 September 2012 - 10:34 AM

новите стопчета са по-грозни от оригиналните, мое мнение... и усещам че това ще е поредния "проект" със светещи джунджурийки от илиенци...

придържайте се към ОЕМ+ стила на модифициране, мина им времето на тия подвижни "стрелбища"...
...мога да си модерирам гениталиите перорално...

#10 radinrj

професионален шофьор

• Потребител
  • 1,027 Мнения:

Публикувано 27 September 2012 - 11:49 AM

Търси си и оптика от MG ZR и не се занимавай с илиенски тунинг. Това е само съвет, а дали ще го приемеш е твое решение.
<p>Касите са за ценности, тубите са за течности, а буферите на влака не свирят</p>

#11 KrIsKa

нов шофьор

• Потребител
  • 12 Мнения:

Публикувано 27 September 2012 - 09:45 PM

Веднага нападнахте човека.. защо пък да е илиенски тунинг ? Като го кефат тези стопове да си ги държи .. според мен не е нужно всички да се придържат към стоковото .. на мен ми харесва как става колата стига наистина да не се прекалява с мигането и щракането. успех !

#12 marcho_cbr_ra

примерен шофьор

• Потребител
  • 396 Мнения:

Публикувано 28 September 2012 - 05:29 AM

Аз не мога да разбера защо си мислите, че ще изглежда като илиенски тунинг :dknow: Просто стоповете ми харесват и според мене не са шарениики все пак всеки си има собствен вкус ;) Според мен не изглежда кичозна но това си е мое мнение.
Ровер клуб България

#13 marcho_cbr_ra

примерен шофьор

• Потребител
  • 396 Мнения:

Публикувано 28 September 2012 - 06:01 AM

Нещо ми бъгна сайта за качването на снимките за това пускам целия албум на колата за да видите до къде съм стигнал със проекта ;)

http://marcho1991.sn...over-200.703790
Ровер клуб България

#14 radinrj

професионален шофьор

• Потребител
  • 1,027 Мнения:

Публикувано 28 September 2012 - 07:27 AM

Покарай ги малко и като направят конденз и им побелее пластмасата ще разбереш какво имаме в предвид под илиенски тунинг. Ние вече тоя сме го яли ;)

На стария ми голф бях с мно'у фешън тунинг фарчета, които хич не бяха евтини. Въпреки това се наложи почти генерално да ги преправя за да стават за нещо. Дано не съм лош пророк ама за това е форума - да споделяме опит ;)
<p>Касите са за ценности, тубите са за течности, а буферите на влака не свирят</p>

#15 marcho_cbr_ra

примерен шофьор

• Потребител
  • 396 Мнения:

Публикувано 28 September 2012 - 07:51 AM

'radinrj', на 28 Sept 2012 - 09:27 undefined, написа:

Покарай ги малко и като направят конденз и им побелее пластмасата ще разбереш какво имаме в предвид под илиенски тунинг. Ние вече тоя сме го яли ;)

На стария ми голф бях с мно'у фешън тунинг фарчета, които хич не бяха евтини. Въпреки това се наложи почти генерално да ги преправя за да стават за нещо. Дано не съм лош пророк ама за това е форума - да споделяме опит ;)

Подкрепям те колега но засега ми изглеждат стабилни фаровете ;) Надявам се да нямам проблеми но всичко с времето си все пак още не съм ги слагал и не знам какво ще стане. То по принцип тея дни мисля даже да ги отварям фаровете за да им сменям диодите на кръгчетата за да светят бяло :whistling: Другия месец се надявам и да си поръчам предния капак, предната броня и страничния калник, че да ги сменя защото все още си седи ударена :no:
Ровер клуб България

Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.