IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

За феновете на екстремното шофиране ...


 • Не можете да пишете в тази тема
1 отговор на тази тема

#1 BATENIKI

Offline

  примерен шофьор

 • Потребител
 • 341 Мнения:
 • Репутация: 27

Публикувано 02 September 2013 - 02:36 PM

Здравейте колеги. От известно време се събираме с още няколко приятели и караме по-различни трасета, предимно вечер разбира се който затваряме предварително на интервали! Най-често караме към село Мухово, пътя за язовир Белмекен и пътя към село Плана. В тази тема искам да приканя желаещите да заповядат да се видим и да покараме заедно! Гарантирам, че ще останете доволни! Телефона ми е 0877 157 533 Николай ако искате да се уточняваме за дата и час или на ЛС! Поздрави :)

Този пост е редактиран от BATENIKI: 02 September 2013 - 02:39 PM

<p>http://www.youtube.c...h?v=swjSfdKx6wY - Завинаги в Сърцата ни!<br /> \" Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее. \"</p>

#2 BATENIKI

Offline

  примерен шофьор

 • Потребител
 • 341 Мнения:
 • Репутация: 27

Публикувано 04 December 2013 - 11:11 AM

Колеги зимата дойде и темата става доста актуална .... Зимните карания са изключително важни, даже да не кажа задължителни за всеки, който е решил да се занимава с автомобилни спортове! Пак повтарям, аблолютно всеки е добре дошъл, ако ще да е с кола 50 коня няма никакво значение, даже ако има някой желаещ може да се качи и при мен да се вози!
П.П. Вече отпада карането към село Плана тъй като другарите полицай са затегнали сериозно контрола с преминаването прес Бистрица! Поздрави на всички :)

Този пост е редактиран от BATENIKI: 04 December 2013 - 11:16 AM

<p>http://www.youtube.c...h?v=swjSfdKx6wY - Завинаги в Сърцата ни!<br /> \" Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее. \"</p>Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.