IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Илия Царски: "Щяха да ме убият"!

• Не можете да пишете в тази тема
12 отговора на тази тема

#1 exotique

професионален шофьор

• Модератор
  • 1,984 Мнения:

Публикувано 24 September 2013 - 09:55 PM

"Срещу мен беше направен опит за убийство!"- Това изригна многократният шампион на България - автомобилният ас Илия Царски, който катастрофира тежко в неделя на националния пистов шампионат в Бургас.

"Жертва съм на компромат. Няма как катастрофирам със 140 км/час и след това да вилнея в бокса на Пламен Камбуров. Да не съм Батман или Супермен", заяви афектираният Царски.

Вчера полицейската хроника отчете сигнал, подаден от Камбуров след инцидента в неделя, в който се твърдеше, че в яда си след злополучния сблъсък между двамата, Царски е отишъл да отмъсти на конкурента си и потрошил колата му - БМВ.

"Сега излизам от полицията. Бях там, за да се запозная със сигнала. Действително има такъв, но нека разследващите си свършат работата. Да разпитат свидетелите, да се види дали не е някакъв скалъпен сапунен сериал, защото този господин, който има някакви претенции към мен, очевидно иска да ми прехвърли цялата вина и всички медии да се насочат към мен, с цел да не бъде засегнат той", заяви пред "Флагман" Илия Царски.
...

"Уринирам кръв, целият съм син, имам вътрешни разкъсвания. На този етап не мога да участвам в състезания. Това, което ще направя, е веднага да заведа дело срещу Камбуров", добави най-добрият български автомобилен състезател.

Според него това не е нормален състезателен инцидент, а опит за убийство.

"На кадрите ясно се вижда как той (б.р. - Камбуров) ми нанася удар в момент, в който се опитвам да го изпреваря. Има заключение на комисарите, че сблъсъкът е умишлен. Цяло чудо бе, че там имаше стълб. В противен случай отивах в езерото, където има блато и нямаше да могат да ме извадят", заяви още Царски.

http://youtu.be/qw3CHZ6_s8I

Източник:
http://www.livesport...ideo-32144.html
маx beer drinking теам
Публикувано изображение

#2 ФЕРАРИСТ

професионален шофьор

• Потребител
  • 506 Мнения:

Публикувано 26 September 2013 - 05:58 PM

140????
<p>http://www.Polyurethan.Me - ПОЛИУРЕТАНОВИ ТАМПОНИ<br /> Публикувано изображение</p>

#3 answer4e

опитен шофьор

• Потребител
  • 147 Мнения:

Публикувано 15 October 2013 - 11:29 AM

Без да искат са добавили единицата от пред ;)

#4 Kris

зеления

• Модератор
  • 2,443 Мнения:

Публикувано 15 October 2013 - 03:26 PM

Царски да се ориентира към бойните спортове и да ни отърве от присъствието си
Публикувано изображение

#5 jerry

възпитан младеж

• Потребител
  • 2,970 Мнения:

Публикувано 18 October 2013 - 09:55 AM

'Kris', на 15 Oct 2013 - 5:26 undefined, написа:

Царски да се ориентира към бойните спортове и да ни отърве от присъствието си

Много си оригинален - а ти какво смяташ да правиш?
ЕВАЛЛА БЕ СТАБИЛЯГИ!

#6 Kris

зеления

• Модератор
  • 2,443 Мнения:

Публикувано 28 October 2013 - 04:12 PM

Каруцарски блъскаше Камбуров отзад през цялото състезание и то пред съдиите. Явно към момента на този контакт са заболели от конюктивит, защото нямаше реакция от тяхна страна. От друга страна Камбата можеше малко по-елегантно да го избута от пътя, но само мога да гадая какво му е било в стресова ситуация като тази.
Публикувано изображение

#7 jerry

възпитан младеж

• Потребител
  • 2,970 Мнения:

Публикувано 03 November 2013 - 04:18 PM

'Kris', на 28 Oct 2013 - 6:12 undefined, написа:

Каруцарски блъскаше Камбуров отзад през цялото състезание и то пред съдиите. Явно към момента на този контакт са заболели от конюктивит, защото нямаше реакция от тяхна страна. От друга страна Камбата можеше малко по-елегантно да го избута от пътя, но само мога да гадая какво му е било в стресова ситуация като тази.

Май сме гледали различни състезания ;) ...Камбуров караше толкова грозно и нечисто (той всъщност добре май не може - но няма кой да му го каже) - че аз самият все още се чудя как се размина само с един инцидент (както на състезанието - така и въобще до момента)... сори ако нещо - но Камбуров в конкретният случай просто няма "параграф" (извън съдийството) според който това което направи (и принципно прави по пистите) да бъде оправдано!
Едит: - не ги приемай лично нещата, все пак говорим за авто-спорт и умения зад волана (все неща с които въпросният не може да се похвали)
ЕВАЛЛА БЕ СТАБИЛЯГИ!

#8 BATENIKI

примерен шофьор

• Потребител
  • 341 Мнения:

Публикувано 08 December 2013 - 05:31 PM

'jerry', на 03 Nov 2013 - 6:18 undefined, написа:

Едит: - не ги приемай лично нещата, все пак говорим за авто-спорт и умения зад волана (все неща с които въпросният не може да се похвали)

Ако имаш възможност попитай Царски какво се случи на Панагюрище, когато беше поканил Жан Доменико Басо да му настройва колата и след това ела пак да говориш кой с какво можел да се похвали! :) Само за справка ще ти кажа, че тогава колата на Басо (след което стана на Царски) беше фиат пунто абарт Супер1600 !!!

Този пост е редактиран от BATENIKI: 08 December 2013 - 05:33 PM

<p>http://www.youtube.c...h?v=swjSfdKx6wY - Завинаги в Сърцата ни!<br /> \" Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее. \"</p>

#9 jerry

възпитан младеж

• Потребител
  • 2,970 Мнения:

Публикувано 12 December 2013 - 10:50 AM

'BATENIKI', на 08 Dec 2013 - 7:31 undefined, написа:

'jerry', на 03 Nov 2013 - 6:18 undefined, написа:

Ако имаш възможност попитай Царски какво се случи на Панагюрище, когато беше поканил Жан Доменико Басо да му настройва колата и след това ела пак да говориш кой с какво можел да се похвали! :) Само за справка ще ти кажа, че тогава колата на Басо (след което стана на Царски) беше фиат пунто абарт Супер1600 !!!

...не се сърди - но не те разбрах :no: ...защо трябва да питам Царски за Басо и какво се е случило когато същия му е настройвал колата??? ...каква е връзката между неумението на Камбуров да кара (или поне да го прави по-добре от Царски), да се състезава спорстменски, да бъде поне относителен джентълмен (разбирай - разумен) зад волана и някой си - пък бил той и Басо :hmm:
ЕВАЛЛА БЕ СТАБИЛЯГИ!

#10 SaTaNaTa_83_stz

спазва правилата

• Потребител
  • 267 Мнения:

Публикувано 12 December 2013 - 05:13 PM

Царски никога не е можел да кара.Не оправдавам Камбуров за глупоста която е направил ама Царя няма и да се научи да кара.Добре че има пари за наливане в колата че от там дърпа на пред.
<p>Друго си е да ти духне турбинната.</p>

#11 BATENIKI

примерен шофьор

• Потребител
  • 341 Мнения:

Публикувано 13 December 2013 - 06:59 PM

.............

Този пост е редактиран от BATENIKI: 13 December 2013 - 07:27 PM

<p>http://www.youtube.c...h?v=swjSfdKx6wY - Завинаги в Сърцата ни!<br /> \" Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее. \"</p>

#12 BATENIKI

примерен шофьор

• Потребител
  • 341 Мнения:

Публикувано 13 December 2013 - 06:59 PM

Стори ми се че искаш да изкараш Царски по-напред с карането от Камбуров, затова така се изказах, съжалявам за объркването ... :)

Иначе случката е следната. Преди години Царски се беше зарекъл, че докъто е жив няма кой да му бие рекорда на трасето до Панагюрище който някога беше дал с интегралето! И такаа след време Царя, след като забраниха група А8 (WRC- тата) и заради голямата конкуренция на класни коли и пилоти в А7 реши да купи бившата кола на Басо (фиат пунто с1600). След което покани и Басо за да му покаже някой тънкости на предното предаване и да му бъде настроена колата. Качва се Басо на фиата и на второто качване на въпросния етап му беше направил ако не се лъжа 4 или 5 секунди по-добре време от рекорда на Царски даден с ИНТЕГРАЛЕТО!!! А имайте предвид това е кола само на предно предаване на която мощноста е два пъти и половина по-малка от на ланчиата! СЛед това Царски като се качи да кара фиата ладите го убиваха от бой но това е друга тема (който не вярва в рали форума има информация) ... Та така всичко около тоя човек е лъжи и грандоманщина! :)

Този пост е редактиран от BATENIKI: 13 December 2013 - 07:38 PM

#13 SaTaNaTa_83_stz

спазва правилата

• Потребител
  • 267 Мнения:

Публикувано 15 December 2013 - 10:40 AM

Напълно съм съгласен с теб.......
<p>Друго си е да ти духне турбинната.</p>

Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.