IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Paul Walker Tribute Bulgaria

• Не можете да пишете в тази тема
3 отговора на тази тема

#1 Amnesiac

Без стаж

• Потребител
  • 5 Мнения:

Публикувано 01 December 2013 - 01:14 PM

Несъмнено новината за смъртта на Пол Уолкър е шокирала мнозина от нас. До голяма степен лично за себе си мисля че първия филм от Fast and Furios промени начина по който възприемам автомобилите. Предполагам не съм единствения и мисля че е редно да изпратим човека подобаващо.

Има ли желаещи да се съберем, независимо кой каква кола кара и да вдигнем малко шум.

Paul Walker - September 12, 1973 - November 30, 2013
Публикувано изображение

We ride together - we die together.

Почивай в мир брато

Този пост е редактиран от Amnesiac: 01 December 2013 - 01:14 PM

Триромбо-мания!

#2 TaKu

опитен шофьор

• Потребител
  • 147 Мнения:

Публикувано 01 December 2013 - 02:17 PM

Тази вечер,21:00 часа на 202ра.

Цитат

Viktor Ivanov

По случай вчерашната трагедия а именно загубата на Paul Walker -звездата от Бързи и Яростни-Brian O'Konner предлагам днес вечерта да се съберем и да отдадем заслужена почит на паметта му . Всеки от нас поне по веднъж е виждал някой филм от поредицата(Бързи и Яростни) и всеки от нас е бил докоснат от Браян по някакъв начин.Затова предлагам довечера на 202ра да организираме вместо едноминутно мълчание , като авто ентусиасти,едноминутно удряне на прекъсвачи в знак на нашето уважение и почитане на паметта му ! Всеки които се е наслаждавал на играта на шофирането на този незаменим човек , да дойде
R.I.P Paul Walker 1973-2013

Публикувано изображение

#3 BlitzBOV

спазва правилата

• Потребител
  • 238 Мнения:

Публикувано 01 December 2013 - 02:54 PM

:cry_: Тевзадзе, сега Пол ....
Не е честно, мамка му . :no:

НАЙ-ВЕЛИКАТА СЦЕНА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ЗА МЕН !
ПОЧИВАЙ В МИР, ПОЛ!

#4 nitrus

Без стаж

• Потребител
  • 1 Мнения:

Публикувано 02 December 2013 - 12:12 AM

Предлагам петък вместо хаос, да му отдадем почит, както бяха отдали на единия инженер на ДВГ на ферари ;)

Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.