IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Невръчено НП


  • Не можете да пишете в тази тема
2 отговора на тази тема

#1 mityo.

Offline

    професионален шофьор

  • Потребител
  • 2,892 Мнения:
  • Репутация: 617

Публикувано 16 July 2015 - 10:35 AM

Писаха ми акт за колан преди два месеца и вчера като ходих да си го платя се оказа че още не е готово НПто.... Също така лелката ми съобщи че имам някакво НП отпреди пет години което не ми било връчено и сега трябвало да ми го връчат да го платя и него. Става дума за 20лв, но не е там въпросът, чудно ми е имат ли право да ме карат да плащам толкова старо постановление, още повече, че като ми писаха акта тогава не ми взеха синия талон, то затова е и невръчено, щото нямаше защо да ходя да го търся.... Малко инфо по въпроса?
<p>

А впечатленията, които аз добих от GTR, от неговия пост....ами нищо не добих освен..... <br /> Много върви, малко ръмжи, ще ровя в настройките. Па рови си, щом те влече...Кому са нужни беглите впечатления на някакъв младеж. На мене ми звучи като- снощи ебах, ноо яко беше опитайте и вие. <br /> :

</p>

#2 stanio.turbinata

Offline

    професионален шофьор

  • Потребител
  • 1,024 Мнения:
  • Репутация: 143

Публикувано 16 July 2015 - 08:04 PM

Това с тия давности е пълна измислица.Някои неща отпадат наистина,други си седят цял живот дет се вика.Незнам какъв е принципа на "избираемост" кое да отпадне и кое не,но е така убедих се лично.Колкото до невръчените НП-та е точно така.Ако не те открият на адреса то се връщат институцията която го е издала.Правят се опити докато най-накрая залежи там и си те чака.Не е задължително да го търсиш ти,-то те намира теб.И когато отидеш да оправяш нещо свързано с тези които са ти го издали,то си ти излиза и си седи и трябва да се плати инак няма да ти свършат работа.Пълни глупости са това "ааа не го плащай то ше отпадне и нема плащаш нищо"...дрън-дрън...Отпадат...Ама само някои...

#3 Mandor

Offline

    професионален шофьор

  • Потребител
  • 1,113 Мнения:
  • Репутация: 5

Публикувано 02 August 2015 - 08:00 AM

По ЗАНН има срокове за връчване, а и с последните промени вече не отпада по давност автоматично, а трябва да си го поискаш.
Предлагам курсови работи за ТУ. Механика, съпромат, маш. елементи.
Публикувано изображение
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.