Hvanaha me sas smenen dvigatel
Публикувано 01 September 2016 - 09:53 AM
Публикувано 01 September 2016 - 01:46 PM
Продай творението ти (рабирай колата) на части, нямаш друг полезен ход.
И преди да си питал защо-защото са много разправии, връзки и пари да регистрираш колата със сменен двигател.
Ето да си прочетеш:
http://www.technotes...bg/company.html
Полвай кирилица !
Публикувано 01 September 2016 - 06:09 PM
А имаш ли някаква представа колко пари е акта
Публикувано 04 September 2016 - 07:56 AM
Кофти случка!
В този форум предполаг, че влизат хора с доста преправяни двигатели.
Дай повече инфо - как те хванаха? Рутинна проверка или някъде се изряза с 300 км./ч.?
Акта няма твърда сума. Винаги има граници от/ до и се определя според тежестта на провинението.
Аз мисля да си купувам кола с преправен мотор и повишена мощност. Дали в КАТ ще минаправят проблем, като видят двигателя че е тунингован?
Публикувано 06 September 2016 - 07:48 PM
Публикувано 01 October 2016 - 06:56 PM
Пич, оправията е следната.. Намираш човека от който си взел двигателя, подписвате ръчен договор пред 4-ма свидетели за покупко-продажбата, правиш си копие от неговия голям талон на колата му, отиваш в кат в града в който си, подаваш документи все едно за смяна на собственост/талони и от там с 2-та големи талона те карат на канал, плащаш си услугата 20-30 лв, сменяш си талоните, без регистрацията, за да не се набутваш повече пари, и новите талони ще ти бъдат със тоя номер на двигателя и на шасито, след това проверяват какъв ти е акта и ти казват каква сума дължиш, плащаш си акта, пускаш колата в движение и повече не могат и гък да ти кажат... Моята кола беше със сменен мотор и сега пак го смених, но още не съм оправял документите, понеже не мога да я запаля Директно попитах в кат там, където печатат документите за канал /пререгистриране, там отиваш и с двата талона, това е цялата процедура за оправяне на документите на колата
Дано съм бил полезен по някакъв начин
Публикувано 12 October 2016 - 01:37 PM
А дали пък няма да има шанс ако акта се обжалва да отпадне, защото в нашата държава все пак всичко е възможно.С подходящия адвокат си мисля, че ще успееш да спестиш парите за глобата.
Публикувано 21 October 2016 - 06:18 AM
Ако адвокатът не му вземе повече...

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.