IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Никога не купувайте SONY!

sony

 • Не можете да пишете в тази тема
1 отговор на тази тема

#1 Muzikantа

Offline

  професионален шофьор

 • Banned
 • 3,568 Мнения:
 • Репутация: 104

Публикувано 26 October 2016 - 10:53 AM

Никога не купувайте SONY!

Защо?

1. фирмата прогресивно покачва цените, като периода на оптимално съотношение качество/цена/продукция е забравен отдавна.

Продукциите им в момента са стигнали един от най-високите си пикове в цените имали някога, а качеството снижено до минимум.

2. SONY лъжат системно с технически спецификации, посочени на самите уреди. Също и в паспортните посочените данни, са коренно завишени от реално възможните предоставените от съответният уред.

3. SONY България нямат служители в центъра им обслужващ страната, които да са поне малко отговорни и държащи на клиентите си. Персонала им е под всякаква критика, дори като манталитет.

4 SONY co. нямат дори работещ начин за електронна комуникация - световният официален сайт.

6. Доказано от описаните технически данни и информацията от SONY, това по какъв начин се правят измерванията в техните лаборатории. Лицензите които имат лабораториите им сертифицирали уредите им, вероятно са не утвърдени към SONY или просто сертификата им за качество е умишлено манипулиран.

Законите на физиката, техническите величини, обозначения и формули не са се променяли никога, няма и да се променят. Те са едни в цял свят.

До момента всичко описано е конкретизирано на база от практика по всяка една точка, обосновано и доказано. Нищо от написаното не е просто личен изказ от теория.

SONY до момента твърдят, че имат страхотно добър рейтинг сред продажби у нас. Дали реално е така не мога да кажа, но ако е така, то определено масово продукциите им от аудио сектора се купуват от роим поради ясни причини.

Ако желаете Sony да продължават да продават редица ширпотреба у нас, както и цените им да не са съобразни с продукцията им, то продължавайте да ги купувате.

Ако искате положителна промяна в това, при техен усет за нещата, насочете се към друга марка или съобразете конкретно и се убедете в това което предлага избраният уред. Мнителността към SONY е задължителна!#2 Muzikantа

Offline

  професионален шофьор

 • Banned
 • 3,568 Мнения:
 • Репутация: 104

Публикувано 01 December 2016 - 12:35 PM

Моля някой ако има наблюдения, за не реално посочени данни, нека пише в темата.

Ще премина към следващ етап, на действие за което ми трябва лабораторен материал. За целта ще се направят измервания лично, в присъствието на лаборанти и вещи лица. Който материал ще бъде излъчен у нас, предполагам може би и пуснат към други страни.

За момента събирам всякакъв вид апаратура от аудио сектора им, за да мога да докажа глобалната им политика на пренаписване с не реални технически данни, тъй като Сони се оправдават, че разминаване ако има, то е само в единични случаи. Макар, че сред лицензирани продукти това е не допустимо!

В момента след дългите разговори и комуникация с Сони ко. видяха, че нещата от моя страна са доста сериозни и се укриват и пасуват.

Напълно е вероятно да бъде забранен и вносът им у нас, ако не и доста по сериозни санкции към самият производител.
Почнал съм последно време същото и към Самсунг.

Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.