IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Ауди а4 б5 търся тунинг файлове


 • Не можете да пишете в тази тема
1 отговор на тази тема

#1 bgbassman

Offline

  нов шофьор

 • Потребител
 • 11 Мнения:
 • Репутация: 0

Публикувано 05 February 2018 - 05:30 PM

Здравейте колеги карам а4 б5 1.9tdi 1Z миналата седмица реших да я подсиля малко като и сложа чип.Имам файлове за този компютър но като ги сложих ефект почти нямаше та имах и едни от голф 3 колата тръгна доста по добре но от време на време започва да мига лампата за подгрева докато карам и при задържане на колата около 1500-2000 оборота с малко газ колата придърпва.Проблема до колкото знам е от стоп машинка но не ми се иска да я преправям...та след всички обяснения въпроса ми е някой ако има файлове и е така добър да ги сподели ще съм много благодарен

#2 TishoZZ

Offline

  нов шофьор

 • Потребител
 • 10 Мнения:
 • Репутация: 0

Публикувано 25 November 2018 - 08:50 PM

Професионалната фирма за почистване на септични ями в гр. София, работи всеки ден от седмицата на ниски цени и с възможност за абонамент. Специализирано почистване и дезинфекциране на септичните ями, с възможност за добавяне на бактерии за редуциране на отпадъците при съответните септични ями. Професионални съвети, относно експлоатацията и отстраняване на всякакви течове и аварии. За ремонти и изграждане на ВИК мрежи, специализираните екипи предлагат бърза реакция във всеки ден от седмицата.


Този пост е редактиран от TishoZZ: 08 April 2019 - 08:55 AM
Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.