Здравейте, предстои ми да купя кола и съм се спрял на Opell Astra - 2007г. или Peugeot 207 SW - 2010г. Вие какво ще ми препоръчате? Спрял съм се на тези коли най-вече заради тяхната визия. Може да ми препоръчате и други. Разполагам максимално с 7000лв.

Opell Astra или Peugeot 207 SW
Публикувано 18 February 2018 - 07:51 AM
Публикувано 18 February 2018 - 09:07 AM
За да ти помогнем трябва да ни кажеш какво ще правиш с тази кола : градска кола ли ще е, семейство, предпочитан мотор, годишен пробег...
Публикувано 18 February 2018 - 09:18 AM
Astra е един клас по-висок от 207 и аз бих го препоръчал.
За да ти помогнем трябва да ни кажеш какво ще правиш с тази кола : градска кола ли ще е, семейство, предпочитан мотор, годишен пробег...
Колата ще я ползвам най-вече за града. На година ще изминавам около 10 хил.км. Предпочитам мотора да е бензин. Семейството ми от 3 души.
Astra е един клас по-висок от 207 и аз бих го препоръчал.
Какво имаш предвид "един клас по-висок"?
Този пост е редактиран от ivo75: 18 February 2018 - 09:19 AM
Публикувано 19 February 2018 - 06:35 AM
Опел Астра караван 1.6 бензин + ГИ е абсолютна класика.
В Астра обаче има един дизел 1.9cdti 150кс който също е много добър вариант.
Което ме навежда на мисълта защо не Вектра 1.9cdti?
- Пътна Помощ харесва това

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.