IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Зов За Помощ!!!


  • Не можете да пишете в тази тема
Няма други мнения в тази тема

#1 Show

Offline

    Без стаж

  • Потребител
  • 2 Мнения:
  • Репутация: 0

Публикувано 14 April 2018 - 05:54 AM

Приятели, обръщаме се към Вас с една кауза и молба за помощ. Ние от Djigit Riders напечатахме тези тениски, които ще подарим на ВСЕКИ един, дарил поне 20лв за малкият Ивчо, на когото откриха тумор в мозъка. Ето още малко за историята на това слънчево момче:
Здравейте, добри хора! Казвам се Христина Трифонова и съм майката на Иво.
Не съм предполагала, че ще ми се наложи някога да напиша следващите редове, но Иво има нужда от вашата СПЕШНА подкрепа!
На 23.11.2017 откриха на Иво тумор в мозъка и хидроцефалия в детската неврология в болница Св. Наум и от тогава започна нашата борба, която няма да можем да продължим без вас!
Той беше приет в Св. Иван Рилски за оперативно лечение. Оперираха го и ни успокоиха, че всичко е наред. След месец и половина настоях за нов резонанс , просто имах усещането, че нещо не е както трябва. И така и се оказа. Операцията не е била ефективна...туморът беше все още там.
Единственият шанс за лечението на Иво е нова операция, която ще върне усмивката на лицето на детето ми...
Свързахме се с Доц.д-р Герганов от клиниката INI в Хановер в Германия. Сега имаме оферта за операция на стойност 50 017.00 евро, сума непосилна за нас, а надеждата за лечението на нашето дете е огромна. В тази сума не са включени разходите за престоя и разходите на придружител.
Искам пак да виждам усмивката на сина си, а тя е най-прекрасната. Искам с цялото си сърце детето ми да оздравее и да изживее живота си пълноценно! Всеки пропуснат ден ни отдалечава от тази мечта! А на Иво безумно много му лиспва училището, самостоятелността и колелото най-вече.
Затова днес ви МОЛЯ познати , приятели и непознати добри хора... Помогнете ми да върна усмивката, детството и вярата в доброто на Иво!
Подайте ни ръка днес, за да има бъдеще за Иво утре!
Вие добри хора сте нашата Надежда, защото държавата я няма за нас! Бъдете до нас в нашата битка!
Благодаря на всеки отделил дори и лев за Иво!
Бъдете здрави!


Копирано от страницата на Джигитите в фейсбук.
Там има и тениски за продажба.Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.