IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Покупка на 607-ца, 3.0 бензин, V6

Peugeot 607 автоматик покупка съвети

  • Не можете да пишете в тази тема
Няма други мнения в тази тема

#1 nedqlkow

Offline

    нов шофьор

  • Потребител
  • 13 Мнения:
  • Репутация: 0

Публикувано 11 July 2021 - 07:33 AM

Здравейте колеги,
след като старата ми кола окончателно се предаде, сериозно съм започнал да се оглеждам за нова и към момента, 607-цата определено е модел, който привлича интересът ми. Критериите ми общо взето се изчерпват с това да е бензинова, да е с автоматична скоростна кутия и да не е комби/ван, тъй като нямам нужда от кой знае колко много пространство.
Набелязал съм конкретен автомобил, който е с бензинов 3.0I мотор с 211 конски сили, ниво на оборудване PRIVILEG и се побира в бюджета, който съм си предвидил(7000-9000 лева). Все още не съм гледал колата на живо, но на снимките изглежда запазено. Разбира се, ще бъде прегледана и на място, но преди това имам няколко въпроса, дето се вика за информация "от извора":

1. В друга тема прочетох, че има разлика в скоростната кутия на модела преди и след фейслифта от 2005-та година. В моделите до 2005-та година се слага 4 степенна скоростна кутия BVA6, която не се слави с особена надеждност и 6 степенна Aisin AWTF-80 SC след фейслифта, която има далеч по-добро "реноме". Това вярно ли е?

2. Какво мислите за мотора? Надежден ли е, страда ли от някакви характерни проблеми, нещо което е добре да имам предвид преди самата покупка?

3. Колата е газифицирана с уредба на Landi Renzo. Как понася газ на мотора?

4. Какви са цялостните ви впечатления, струва ли си, за какво да внимавам при огледите и тест драйва?

Много ще бъда благодарен на всеки, който се включи.

Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.