IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Внос на кола от чужбина, проблем и липса на транспорт?


  • Не можете да пишете в тази тема
Няма други мнения в тази тема

#1 bladest

Offline

    нов шофьор

  • Потребител
  • 33 Мнения:
  • Репутация: 0

Публикувано 28 March 2022 - 07:53 PM

Закупихме за жената автомобил чрез банков кредит, от вторичния пазар от далечната дестинация Латвия по банков път го заплатихме, но с транспорта удряме на камък за момента, знаете ли някой който да транспортира колата с автовоз , на цена до българия до 2200лв примерно или с комбиниран транспорт няколко товара или коли?
Всички транспортни и други фирми таксуват цени като за единствено и само индивидуална поръчка от порядъка на 6-7-8- хиляди лева, изключително нереални цени за 11годишна цена, колата беше най-евтината за това я закупихме от там без да сме я виждали.
Темата е сериозна и моля пишете сериозни отговори.
Колата е хибрид бензинов и тежи 1900кг не е джип на 11години е и няма как да се докара на ход поради липсата на транзитни номера и поради липсата на читави гуми с който да се кара и поради липсата,че последните 6 години не е обслужвана изобщо.
Няколко човека до момента излъгаха, че ще вземат колата взеха капаро и не отидоха , автомобила е готов за натоварване....
също така колата седи на паркинги и всеки ден и се начисляват паркинг така, че е желателно да е скоро транспорта....
Ако някой знае изгоден превозвач или фирма нещо да изпрати на лс някакви кординати.

Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.