IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

ВАЖНО !!! ЗА ФОРУМА !!!


  • Не можете да пишете в тази тема
65 отговора на тази тема

#1 Guest__*

Offline
  • Гости
  • Репутация: 0

Публикувано 16 November 2005 - 06:20 PM

Поради технически причини трябваше да възстановим базата данни от сряда (16.11) сутринта :) Т.е. всичко писано след това същия ден до 18ч. е изчезнало :D

В момента има няколко проблемчета с форума, но се надяваме до няколко дни всичко да се нормализира.

Тук е мястото да съобщите, ако забелязвате нещо нередно или имате някакъв проблем свързан с форума :D

Благодарим Ви предварително и се извиняваме за причиненото неудобство.

#2 superiore

Offline

    млад шофьор

  • Потребител
  • 65 Мнения:
  • Репутация: 0

Публикувано 16 November 2005 - 06:36 PM

Не знам при вас ,ама на мен не ми излиза главната страница

#3 Guest__*

Offline
  • Гости
  • Репутация: 0

Публикувано 16 November 2005 - 06:42 PM

Ако говориш за http://www.tuning.bg нарочно е така (временно) :D

#4 Lizard

Offline

    примерен шофьор

  • Потребител
  • 331 Мнения:
  • Репутация: 1

Публикувано 16 November 2005 - 07:01 PM

Не влизам в профила си автоматично при посещение на форума.
Надявам се съм бил полезен :D
<p>Публикувано изображениеПубликувано изображение<br /> Публикувано изображение<br /> Кога ми се приработи, седам и чекам да мине.</p>

#5 Guest__*

Offline
  • Гости
  • Репутация: 0

Публикувано 16 November 2005 - 07:05 PM

Не влизам в профила си автоматично при посещение на форума.
Надявам се съм бил полезен :D


Въведи си името и паролата веднъж и след това отново ще влизаш автоматично.

#6 Shumy

Offline

    ПИЛОТ

  • Потребител
  • 3,208 Мнения:
  • Репутация: 6

Публикувано 16 November 2005 - 07:12 PM

не ти се показва подписа, както и всички снимки качени във форума...
Публикувано изображение
http://www.ogledi.com - Помощ и съдействие за покупка на автомобил втора употреба.

#7 Guest__*

Offline
  • Гости
  • Репутация: 0

Публикувано 16 November 2005 - 07:13 PM

не ти се показва подписа, както и всички снимки качени във форума...


Знам :) Работим по въпроса :D

#8 Shumy

Offline

    ПИЛОТ

  • Потребител
  • 3,208 Мнения:
  • Репутация: 6

Публикувано 16 November 2005 - 07:15 PM

не ти се показва подписа, както и всички снимки качени във форума...


Знам :D Работим по въпроса :)

с вас сме момчета!!! :D
Публикувано изображение
http://www.ogledi.com - Помощ и съдействие за покупка на автомобил втора употреба.

#9 Guest__*

Offline
  • Гости
  • Репутация: 0

Публикувано 16 November 2005 - 07:16 PM

с вас сме момчета!!! :D


Надяваме се за по-добро :D :)

#10 merakliata

Offline

    Баровец

  • Модератор
  • 13,679 Мнения:
  • Репутация: 35

Публикувано 16 November 2005 - 07:20 PM

Според мене сичкото си е Ок.. Само като пиша "рецима на клавиетурата" вече не ми е автоматична.. и трябва на всяко мнение да си натискам Фонетиката... :) Иначе и на мене ми излезна проблема с автоматичното вкарване :D

Да, то за Вас и лайната са по-вкусни от хайвера! Въпрос на вкус...
То и да ебеш животни е въпрос на вкус...
Да си педераст...
Всичко е въпрос на вкус.... :D


Наличие турбонадува: Турбонаддув

#11 Guest__*

Offline
  • Гости
  • Репутация: 0

Публикувано 16 November 2005 - 07:21 PM

Иначе и на мене ми излезна проблема с автоматичното вкарване :D


Ще излиза на всеки докато не влезе поне веднъж с име и парола. След това проблем няма да има.

#12 Valio23

Offline

    примерен шофьор

  • Потребител
  • 345 Мнения:
  • Репутация: 0

Публикувано 16 November 2005 - 08:13 PM

На 2-3 пъти като се ровя по форума, ми се исписва "Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted"..............като дам " go back one page" от модзилата, и се оправя, амо дет мненията и темите дет съм ги чел ми ги дава като непрочететни :D
Публикувано изображение

#13 Guest__*

Offline
  • Гости
  • Репутация: 0

Публикувано 16 November 2005 - 08:15 PM

Ако имате проблем с влизането във форума (напр. не става от първия път, прочетени мнения се показват като непрочетени...) :D изтрийте вашите cookies ( Internet explorer --> Tools --> Internet options --> Delete cookies ) :) рестартирайте браузъра и всичко ще е ОК :D

#14 Guest__*

Offline
  • Гости
  • Репутация: 0

Публикувано 16 November 2005 - 08:16 PM

На 2-3 пъти като се ровя по форума, ми се исписва "Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted"..............като дам " go back one page" от модзилата, и се оправя, амо дет мненията и темите дет съм ги чел ми ги дава като непрочететни :D


Това го показваше за секунди (улучил си момента). А по другия въпрос виж горният ми пост.

#15 merakliata

Offline

    Баровец

  • Модератор
  • 13,679 Мнения:
  • Репутация: 35

Публикувано 16 November 2005 - 08:38 PM

А не сега пак ми искаше да си пише иусернейма и паролата.. а и защо ми се появи това??? http://tuning.netguard.bg/forum/viewforum.php?f=2 и ми си рефрешва ей така без да нарискам нищо :D

Да, то за Вас и лайната са по-вкусни от хайвера! Въпрос на вкус...
То и да ебеш животни е въпрос на вкус...
Да си педераст...
Всичко е въпрос на вкус.... :D


Наличие турбонадува: Турбонаддув







Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.