Публикувано 21 May 2007 - 02:43 PM
Публикувано 21 May 2007 - 03:26 PM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Браво на Плевен, много хубави колички имате. Достоино можете да се конкурирате с Благоевград.
![]()
![]()
Аз сам още малка и нямам кола, но по отношение на тунингованите коли на малкият пръст неможете да ни стъпите.има но са малко, а в Благоевград- многоМоме недей така, и в КН имат расови коли с качествен тунинг
ати престани дааиде в сабота като идвам до Благоевград да те видя колко тунингована кола караш
![]()
Браво на Петрич много хубави колички, обаче сте с Благоебградска регистрация и като ги види човек 6е си каже, че са от Благоевград.
![]()
![]()
Аз казвам че са хубави и ваще обаче има още какво да се желае!
Хубави са ви Голфовете, ама наще в Благоевград са по-хубави
Публикувано 23 May 2007 - 03:33 PM
Единственото, което мога да ти пожелая е по-бързо да я продадеш.
Надявам се не ми се сърдиш за пожеланието.
Просто изглеждаш доста свестен човек, съдейки по постовете ти, а определено италЯнските коли не са за нормални хора!
Публикувано 26 May 2007 - 08:40 PM
Миенето на колата всяка седмица не вреди ли на боята?
![]()
![]()
![]()
![]()
Публикувано 26 May 2007 - 08:47 PM
Миенето на колата всяка седмица не вреди ли на боята?
![]()
![]()
![]()
![]()
Публикувано 27 May 2007 - 10:16 AM
При тях сигурно това е начин да се каляват. Де да знам, какви са тея родители да си оставт детето там.
Или просто забавляват тористите и еи така по едно детенце всеки ден слагат там да си играе със змията.
Публикувано 27 May 2007 - 10:21 AM
При тях сигурно това е начин да се каляват. Де да знам, какви са тея родители да си оставт детето там.
Или просто забавляват тористите и еи така по едно детенце всеки ден слагат там да си играе със змията.
Публикувано 27 May 2007 - 06:26 PM
Ладата е най-великата машина.
Публикувано 28 May 2007 - 03:40 PM
ееее кЪ мислиш ....Ладата е най-великата машина.
Публикувано 31 May 2007 - 09:53 AM
Публикувано 01 June 2007 - 10:14 PM
не си чешете пръскалките с obi4am_da_4ukam шкодарката си е екстра
да ама само като гледаш клипа и се сещаш за какво става въпрос
пп:шофиор без ташаци не е шофиор
Публикувано 01 June 2007 - 11:39 PM
Ти мани базик, ама си е верно.да ама само като гледаш клипа и се сещаш за какво става въпрос
пп:шофиор без ташаци не е шофиор
430 е хубаво отзад ама отпред с тия два ануса на бронята е някакво зверско недоразумение тип Сиджи туник.
Публикувано 06 June 2007 - 08:25 AM
Въпроса ми е дали колата се продава спешно ?
Публикувано 07 June 2007 - 04:26 PM
ти май не ме разбра
колата се движеше а гумите нито свиреха нито се въртяха...
ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066
Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.