Снимки Max Tuninig Show 13.05.2007
Публикувано 14 May 2007 - 12:23 PM
Публикувано 14 May 2007 - 04:05 PM
Един пич с траби ... ама евала на момчето ... без да се цупи си взе наградката и дори сигурно беше доволен щото все пак взима нещо.
Пича с трабанта за това дойде ...![]()
... И все си миля че шоуто е за коли с променен външен дизайн, в/у които са се трудили много хора, не 1 Тунунг Фирма. за пример давам оранжевото рено 19, а аз ли4но моята съм я сглобявал 2 месеца ... защото на майстори не вярвам и винаги търча и дооправям след тях.
все си мислех че въпросното жури ще вземе напредвид подбора на въпросните калъпи, запазването на определена линия в автомобила, качество на монтаж ... уникалност.
разгледайте дори снимките... Ford Probe и Opel Tigra дори са с редовната "конфекция" на задния капак ... мот-а-мо едакви, това как никои съдия не го забеляза ... тука в пловдив тези антикрила ги дават по 120 лв.
Нека да се изкажа и аз като участник в журито. Според мен колите, които заслужаваха награди бяха - зеления Голф 2, синята Астра, Кордобата и синята Хонда от Варна! Тиграта също беше добре направена и не мога да кажа, че не си е заслужила наградите.
Колкото до Форд-а - да, наистина не беше нищо впечатляващо, но явно така се е случило... от името на другите съдии не мога да говоря, но лично аз не я оцених добре - именно заради изхвърляния от сорта на "карбоновия" капак и натруфения интериор!
Далеч съм от мисълта, че хората са си докарали колите, за да грабнат награди. Цялото това мероприятие се прави с идеята да се покаже красив тунинг, силна музика и най-вече заради шоуто и доброто настроение! Мисля, че хората се забавляваха, така че организаторите, смея да твърдя, са си изпълнили отлично задачата. Недоволни винаги ще има, но в случая мисля, че трябва да помислиш не само за себе си, а и за всички останали участници, които не са спечелили награди! Човек трябва да умее не само да печели, но и да приема загубата - и това, че не си получил награда не означава, че колата ти не е направена добре!
Публикувано 14 May 2007 - 04:21 PM
Нека да се изкажа и аз като участник в журито. Според мен колите, които заслужаваха награди бяха - зеления Голф 2, синята Астра, Кордобата и синята Хонда от Варна! Тиграта също беше добре направена и не мога да кажа, че не си е заслужила наградите.
Колкото до Форд-а - да, наистина не беше нищо впечатляващо, но явно така се е случило... от името на другите съдии не мога да говоря, но лично аз не я оцених добре - именно заради изхвърляния от сорта на "карбоновия" капак и натруфения интериор!
Далеч съм от мисълта, че хората са си докарали колите, за да грабнат награди. Цялото това мероприятие се прави с идеята да се покаже красив тунинг, силна музика и най-вече заради шоуто и доброто настроение! Мисля, че хората се забавляваха, така че организаторите, смея да твърдя, са си изпълнили отлично задачата. Недоволни винаги ще има, но в случая мисля, че трябва да помислиш не само за себе си, а и за всички останали участници, които не са спечелили награди! Човек трябва да умее не само да печели, но и да приема загубата - и това, че не си получил награда не означава, че колата ти не е направена добре!
ти сигурен ли си че си прочел всичко което съм написал ?
Публикувано 14 May 2007 - 04:50 PM
май не е
Публикувано 14 May 2007 - 05:44 PM

Публикувано 14 May 2007 - 06:09 PM
Публикувано 14 May 2007 - 06:19 PM
май не е
Момчета, взехте ме за мезе! Човек веднъж да се опита да прояви колегиалност и ето какъв е резултатът. Прочетох всичко, да!
Ако може я даите някое видео на стрип шоото.
http://www.vbox7.com/play:282a1485
Публикувано 14 May 2007 - 07:37 PM
май не е
Момчета, взехте ме за мезе! Човек веднъж да се опита да прояви колегиалност и ето какъв е резултатът. Прочетох всичко, да!Ако може я даите някое видео на стрип шоото.
виж и в другите подтеми

Публикувано 14 May 2007 - 08:18 PM
...особено тия с момичетата до учебното Субару
Публикувано 14 May 2007 - 09:16 PM
май не е
Момчета, взехте ме за мезе! Човек веднъж да се опита да прояви колегиалност и ето какъв е резултатът. Прочетох всичко, да!Ако може я даите някое видео на стрип шоото.
Много ти благодаря девил.
Публикувано 15 May 2007 - 06:43 AM

Публикувано 15 May 2007 - 06:58 AM
Ето да ти стане по-ясно -> http://tuning.bg/for...p=802520#802520obi4am_da_4ukam това "RRS" да не би ти е вдъхновение от оранжaвата чешка Felicia?
![]()
![]()
Иначе готина Octavia имаш.

Публикувано 15 May 2007 - 07:25 AM
Публикувано 15 May 2007 - 07:27 AM

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.