То от заглавието на темата си личи че не съм много финансово стабилен за много спортна кола. то и заглавието на темата е такава. (щом ще я скопя и с метан представи си

) но за съжаление нямам финансовата способност за такива двигатели. пак подчертавам. Здрава, с евтина подръжка. някъде около 100 к.с мисля че са достатъчни. метанеца като изяде 20 30 перферктната градска кола. според мен. не ме интересува толкова ускорение 0-100 коне, кола с по твърдо окачване даже по няма да ме изкефи понеже ще ме друса много. живея в такъв квартал като на семейство флинстоун

. изброените коли много ми харесват като дизайн. всички са японски (МНОГО ЗДРАВИ

) Уверил съм се

другите които много ми харесват са американските като проб например ама там няма как да се класирам с моите изисквания за евтина поддръжка. та много се чудя за кола над 100 коня висок ли е много данъка. гражданска и т.н. Няма ли как да я регистрирам като по-маломощна. ще им се оплача че ще слагам метан и няма да я много гоня по улиците

.
Забравих да кажа че колата ще се кара предимно в града. рядко ще излзам на извъградско. другото което е голям фен съм на кар аудиото с метана много ще натваря багажника. ще ми трябва още малко местенце поне за една 15ка

сивик май не е с много голям багажник какво ще кажете за мх-3 като гледам задните седалки май-багажника е по широк от на сивик.
Благодаря за отговорите.
Някой ако предлага някоя от изброените нов-внос може да пише на лс