Уискито адвокате
тази игра дето си пуснал е с братовчет ми бе мислител(свържи му се без да му казвам да видиш кво ще ти каже) , или ми дай уискито и си напиши в подписа че си паляк и т.н или просто няма кво да говорим повече , ако бях паднал щях да го направя може да бъдеш убеден , все пак говорим за 30-тина лева адвокате
Това дето съм го пуснал е от играта с теб защото там друга не съм играл![]()
Ся само да те светна- аз нямам твоите шахматни претенции, но запомних партията с теб доста добре... Факта, че ти неможеш да я познаеш е силно показателен
![]()
Кво викаш играл съм с братчеда???
Помолих Бат Гого да отключи темата за да мога да те изтипосам там![]()
Имам и още новини за теб, но това после
Една от бавачките ми ме научи, че когато се сбия с някого на улицата трябва да го ритам докато вече неможе да стане, защото не всички са като менблагородни
едно паве в гръб е способно да превърне благородния победител в мъртвец
или нож или пистолет - кой какво си носи и неможе да го извади отблизо...
Аз не съм съвсем съгласен с това твърдение, което несъмнено е продиктувано от нейния огромен опит в тези работи... винаги привнасям и по нещо мое в знанията получени от други... аз бих го вързал или бих го задържал и предал на полицията, но не бих стигал до крайности... Важното в случая е когато влизаш в бой да знаеш че ще излезеш победител, да знаеш как да победиш и най-най важното! Да победиш така, че да си останеш победител повече от няколко секунди![]()
Ся понеже ти си гадна лепка която ме обижда и закача и тренира шизофреничния речник на кумира си върху целия форум и в частност мен аз те питам какво да те правя?
Да открехна ли хората от къде си научил тия думички и чии фрази преповтаряш, да пусна ли твоето л.с. във форума?
Отговора за мен е ДАЗащото както ме е учила бавачката ми - недей да бъдеш снизходитилен към хора които живеят от това и които не биха били такива с теб
![]()
Ако искаш мога да го обърна на полицейски номера - форума става участък от утре за теб![]()
Въобще какво искаш от мен? За чий хуй ти е да се задяваш с някой толкова чепат - крастата ли си чешеш?
Тайсън също има хора към които е безразличен и такива на които се доверява![]()
Какво искаш? Да те чукам докато се влюбиш в мен ли?![]()
- Това както можеби забелязвате е кореспонденция между мен и тоя долен подражател на Майк Тайсън Ортиз!
Винаги съм се питал защо той се изразява така - вярвам че също и вие сте го правили...
На моменти ме е разсмивал и забавлявал, а понякога дори ме е въодушевявал... Толкова цветисти ги реди

До днес си мислех, че това всичко е народен фолклор и негова лична заслуга към Централния Бургаски Тарикатски Говор!
Но днес дойде мига на истината! Моите тайни сътрудници сведоха до знанието ми истинският источник на цветистия речник на Ортиз - Това всъщност е неговият кумир Майк Тайсън!!!
По-надолу ще откриете линкове към клипчета обобщаващи събраното словесно творчество на идола му!!!

Ще ти изям ануса, Ще те чукам в гъза докато се влюбиш в мен, Лайнян синджир, Всички гнусотии по адрес на роднините всъщност са авторство на Майк Тайсън, а нашия убавец тука ни ги пробутва във всевъзможни комбинации и вариации

... re=related
... re=related
Ще намерите и още!
Ето и една тема тук - от 17-та страница натам играем шах! - viewtopic.php?f=84&t=103616&st=0&sk=t&sd=a&start=240 - Сами преценете, като имате предвид и цитираното лично съобщение най-отгоре на настоящото мнение!