Тука си поиграх малко на фотошопа за да видите какво имам предвид, незнам как се пуска анкета и не се опитвам да се налагам с мнението си, но предполагам, че по голямата част от форума ще се съгласи на нещо подобно за да се избегнат постоянно задаваните въпроси, който са втръснали на модераторите

(също така, ще е хубаво раздела да е на видно място)
За нещо от сорта става на въпрос:
1. За хубаво заглавие на темата немога да се сетя, но първото, което ми идва на ум е нещо от сорта на: "Отгоров на твоя въпрос" (или нещо подобно)
2. Хубаво е темите да са заключени за да няма излишни мнения в тях, а в последниата тема "Въпроси и отговори" да се задават въпросите също така ако има ново инфо да се обновява самият раздел/темите
3. Събрал съм за момента инфо за темите, който са на картинките за джанти, как се правят брони от стъклоплат и разни бг сайтове, за момента достатъчни иначе ще се добавят като се намери още инфо, събрани от форумите, но така тръдни за намиране на повечето потребители

Ако стане номера някой модератор да ми пише и ще му пратя инфото
пп: измислих го т'ва преди около месец, ама чак ся го пускам, гледам е пусната подобен раздел за дадена фирма

Поздрави