Щом говорим за инжекция явно не се наливаНо тая вода трябва да е добре разпрашена нали?

Публикувано 08 September 2009 - 01:27 PM
Щом говорим за инжекция явно не се наливаНо тая вода трябва да е добре разпрашена нали?
Публикувано 09 September 2009 - 04:56 PM
Публикувано 09 September 2009 - 08:56 PM
... достатъчно е само да имаш турбоКолеги за да се постави такава инжекция необходимо ли е да се направи нещо по двигателя или само трябва да си поставиш системата
Публикувано 11 September 2009 - 06:16 PM
Благодаря колега, а можеш ли да ми кажеш какви коне и въртящт момент може да се изкарат с поставането на такава инжекция(приблизително де...)... достатъчно е само да имаш турбоКолеги за да се постави такава инжекция необходимо ли е да се направи нещо по двигателя или само трябва да си поставиш системата
... иначе ефекта става горе долу като от кулер на атмосферка ...
Публикувано 17 November 2009 - 03:54 PM
Публикувано 05 January 2012 - 09:04 AM
Публикувано 05 January 2012 - 09:52 AM
Публикувано 05 January 2012 - 03:55 PM
Публикувано 06 January 2012 - 01:06 PM
Взимах от тези......http://www.teocom.eu/Здравейте.
Малко е стара темата, но....
Колегата sportTech пише за много евтин метанол.
Някой да е знае къде сега може да се намери и какви са цените вече?
Поздрави
Публикувано 08 May 2012 - 08:50 PM
Този пост е редактиран от fluid_88: 08 May 2012 - 09:21 PM
Публикувано 09 May 2012 - 02:56 PM
Публикувано 09 May 2012 - 03:14 PM
Мошноста не идва само от това,че с използването на воднометанолова инжекция може да се дигне налягането още,по основната част е в охлаждането,на входящия въздух,а колкото по студен е той толкова повече коне ще има после.По принцип мисля че предназначението на метаноло-водната инж е да позволява повече бууст без детонации, откъдето съответно идва и мощноста, сама по себе си тва не вдига кой знае колко мисля мощноста....
А при положение че над 0.5 - 0.8 на турбо колите вече е добре да се ливне това, реших че един обикновен суич на налягане ще свърши същата работа, ся верно че тва на АЕМ си е по адвансед, ама си е и пари все пак......Аз съм нагласил да ми тръгва на 0.5 налягане......
Днес взех 60 литра по лев и двайсе наливен метанол от Димитровград, има го свободно.......даже мисля и да не го смесвам с вода макар че ще трябва да гледам дали ще мръдне сместа............
Този пост е редактиран от fluid_88: 09 May 2012 - 03:19 PM
Публикувано 09 May 2012 - 04:33 PM
Проблеми има няколко който аз съм намерил първо че при различни налягания /Boost /може различни дози на впръскване да се заложат,но за това си трябва контролер,
както и ако си си наместил колата на един буст и си направил смеси за тях при свършване на течноста в казанчето смесите ти пропадат.
затова е хубаво да има и следене на нивото на течноста!
Публикувано 09 May 2012 - 05:21 PM
Не не съм сигурен защото още не съм закупил системата на Аем.Но по мойта логика след като тя се включи и пръска вода и метанол в смукателния тракт то тя променя горивната смес в смукателния тракт,от там си мисля и че широколентовата сонда ще го хване.Проблеми има няколко който аз съм намерил първо че при различни налягания /Boost /може различни дози на впръскване да се заложат,но за това си трябва контролер, както и ако си си наместил колата на един буст и си направил смеси за тях при свършване на течноста в казанчето смесите ти пропадат. затова е хубаво да има и следене на нивото на течноста!
Сигурен ли в това , щото аз ползвам АЕМ система с контролер с 600сс шот и като я изключа не забелязвам няква разлика в смесите
Публикувано 09 May 2012 - 06:00 PM
ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066
Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.