Искам да изкажете свободно мненията си, критиките си....а ние ще се постараем да си вземем бележка (ако има за какво)
Нека не забравяме, че всички го правим за благото на форума....
Публикувано 01 December 2009 - 09:49 PM
Публикувано 01 December 2009 - 09:53 PM
Това е "Да си ебе на Франко-магаретината и кичозната селска Мунинг оранжева Астра екстийм воревър селджърс Бостън шпацирен дудуткен анцайтунг берайфен махен гутен капутен"
Публикувано 02 December 2009 - 05:49 AM
Публикувано 02 December 2009 - 06:14 AM
Може ли малко по конкретно ?Гласувах с НЕ защото не дават шанс да се поправиш когато си сбъркал някъде и направо трият темата или я заключват!
Публикувано 02 December 2009 - 09:02 AM
Заглавие: Доволни ли сте от работата на модераторите
Незнам каква е причината,но немога да отразя гласа си в анкетата,а той е ДА на 99% и ето защо viewtopic.php?f=97&t=151132 например!В една друга тема, един съфорумец каза, че модераторите прекаляват от време на време.
Искам да изкажете свободно мненията си, критиките си....а ние ще се постараем да си вземем бележка (ако има за какво)
Нека не забравяме, че всички го правим за благото на форума....
Незнам от криза ли от какво ли ,но на последък мача е все по-нервенДайте малко по-спокойно и се замислете,че всеки е изнервен и всеки може да сгреши!Има си правилник и някой имате права за да контролирате спазването му,така че възползвайте се от тях и не се правете сами смешници с обяснения в разни теми!Решил си,че съм виновен-наказал си ме и толкова!Това не е съд и няма адвокат,че да се оправдаваме и тн.,но обърнете малко внимание и на ваз самите!Не са рядкост безмислените и подигравателни мнения от страна на модераторите,а аз поне не съм виждал досега наказан такъв
Едно е да направиш коректна забележка на някого,а съвсем друго е да го направиш смешен в очите на другите! Другото което забелязвам е наличието на огромен брой безмислени мнения в над 50% от темите,които не се чистят,но това предполагам,че е физически невъзможно!
Общо взето в момента съм много по-доволен от форума в сравнение с преди една година да речем![]()
Дано не сме се разбрали на криво!
Поздрави и успех
Публикувано 02 December 2009 - 01:15 PM
Публикувано 02 December 2009 - 03:09 PM
Публикувано 02 December 2009 - 04:19 PM
Публикувано 02 December 2009 - 04:29 PM
Ами , аз мисля, че по веднъж на ден може да се дава "UP" на дадена обява. Това не е прекалено... За едно ъпване ми заключиха темата и като попитах защо, ми казаха да прочета правилата. Прочетох ги и там най-общо пише да не се прекалява с въпросният "Up". Аз мисля, че не съм прекалил....
Публикувано 02 December 2009 - 05:15 PM
Приятелю ти даже не си прочел внимателно правилата,в повечето форуми времето между всеки пост е минимум 48 часа,а даже в някой форуми е през 3-4-5-6 дни( за справка Пежо форум).Ами , аз мисля, че по веднъж на ден може да се дава "UP" на дадена обява. Това не е прекалено... За едно ъпване ми заключиха темата и като попитах защо, ми казаха да прочета правилата. Прочетох ги и там най-общо пише да не се прекалява с въпросният "Up". Аз мисля, че не съм прекалил.... В много подобни форуми даже е конкретизирано, да не се ...повече от веднъж на ден. Както и да е, моят съвет към модераторите е да са малко по-любезни с потребителите, защото все пак те са главната причина за процъфтяването на сайта, за което Ви поздравявам.
С приятелски Поздрави.
Колега ТИ след като си модератор в друг форум,защо след като си в час не се опитваш да си стриктен,най е лесно да се оплакваме,какво искаш да ти се обяснява след като хората са ти написали правила и от ТЕб се иска единствено да ги спазваш!!!НЕ,поради някои причини.Първо,по принцип посещавам само Аудио раздела и Купува/Продава.Ако сбъркам нещо,не ми се обяснява какво съм направил спокойно и учтиво,а веднага се заключва,следват думи като:"не се научи кое за какво е,ползвай търсачката,обърка подфорума и т.н.",а когато попитам нещо в Купува/Продава ми се пращат лични съобщения от рода на:"При следващо ти обаждане във форума ще бъдеш награден",каквото и да значи това.
Казвал съм го на Коцето(негови са горните излияния),че и аз съм модератор във автомобилен форум(форума на Сеат),но никога не съм си позволявал такова държание.Модераторът помага,не е пъдар.На няколко пъти мислех да зарежа всичко тук,но се спирах заради запознанствата,които имам от тук.Благодаря за вниманието.
Публикувано 02 December 2009 - 05:28 PM
Публикувано 02 December 2009 - 05:33 PM
Ами ето това еДА ВЕ И КО
ТОЛКОВА ЗНАМ ТОЛКОВА ПИША
АКЪЛ НЕЩА
Публикувано 02 December 2009 - 05:44 PM
Публикувано 02 December 2009 - 05:52 PM
Публикувано 02 December 2009 - 05:56 PM
Сдържай се от подобни постове!!!
Ако пишеш гледай да е по темата!!!
ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066
Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.