Град: София
Име на сервиз: Полмо Авто - бивш Фиат
Адрес на сервиза:
http://polmo.net/ - улица Мара Бунева - на изличане от орландовци
Телефон: телефон номер (+359)2/926-70-31
ОценкиКачество на ремонта: отлично
Бързина на обслужване: супер бързо - реално без записване се минава за половин ден, защото е голям и имат собствен склад с много части
Цена на услугите: евтино
Цена на резервните части: евтини
Вежливост и отзивчивост на служителите: Абсолютни пичове! И приемчиците и пича на резервните части и майсторите в сервиза, пускат ме да им давам акъл, като измрънкам, че не ми харесва накрайника на гърнето, койето са ми сложили - режат ми от старото и ми го заваряват... Едни от малкото, които сменят спирачна течност съвестно и без да се дърпат!!!
Атмосфера в сервиза и развлечения за посетителите (кафене, телевизор, списания): Кафе, сокче, кола, манджички на цени като във ведомствен стол, ресторанта и кафето са с витрина към сервиза и се вижда всичко!
Допълнителни коментари:Използвам ги от повече от 10 години, винаги намират части, винаги са усмихнати... няма текучество на кадри - много бавно се появяват нови хора, които явно се вписват в екипа, който е съставен само от готини хора!
Имат амортесьори за всички коли, гърнета за всички коли, спирачки всякакви за всички коли, имат тенекеджийно и правят основни ремонти - не съм видял и не съм чул скандали с клиенти никога!!! Само доволни хора на които им се върши работа! Правят ГТП и реглаж на предница! Винаги са ме слушали и са се държали любезно, никога не е имало случай да ми пълнят главата с глупости или да им проличи, че от нещо не разбират или не им е ясно... Железни са!
Има и една готина екстра за собствениците на Полски Фиатчета 126-р - сервиза все още поддържа възможно най-пълна гама от части за тях и ги поддържа успешно

Много е готино, когато видиш S-500, полско фиатче и Опел Сенатор подредени еда до друга на подемниците