километраж
Публикувано 21 May 2010 - 07:45 PM
ARMIN VAN BUUREN
Публикувано 21 May 2010 - 10:18 PM

Публикувано 21 May 2010 - 10:22 PM
Имам и волво ...На волвото са до 260км ,а само един от всички мотори може да ги постигне

Просто спестявът мъничко...
производителите спестяват от много неща...за това там има едни хорица които мислят кое как да опростят за да дойде тая кола малко по-евтино

Писна ми да гледам как всеки втори се оплаква!!!Докато ние не се променим няма да стане!!!
Докато децата ви не учат и излизат масово от училище тотално тъпи няма как да стане!!!
Който му е криво правителството почти със сигурност нищо не му е криво освен собственото невежество и нежелание!!!
Публикувано 21 May 2010 - 10:42 PM
Абе не е баш така , при някои модели може да има нещо такова , ама при 316i километража не е като на M3 примернозащото производителите преценяват ,че е по-лесно да направят едно табло за всичките модели и двигатели от деден модел на марката...И така моят ескорт 1.8 дизел имаше километраж до 220 ,а той правеше мнгоо по-малко естествено...другия ми ескорт и той до 220 ,но си ги прави ...
Имам и волво ...На волвото са до 260км ,а само един от всички мотори може да ги постигнета така....
производителите спестяват от много неща...за това там има едни хорица които мислят кое как да опростят за да дойде тая кола малко по-евтино

Публикувано 22 May 2010 - 08:37 AM
е може ,може...Но масово просто таблата са едни и същи...Абе не е баш така , при някои модели може да има нещо такова , ама при 316i километража не е като на M3 примернозащото производителите преценяват ,че е по-лесно да направят едно табло за всичките модели и двигатели от деден модел на марката...И така моят ескорт 1.8 дизел имаше километраж до 220 ,а той правеше мнгоо по-малко естествено...другия ми ескорт и той до 220 ,но си ги прави ...
Имам и волво ...На волвото са до 260км ,а само един от всички мотори може да ги постигнета така....

Писна ми да гледам как всеки втори се оплаква!!!Докато ние не се променим няма да стане!!!
Докато децата ви не учат и излизат масово от училище тотално тъпи няма как да стане!!!
Който му е криво правителството почти със сигурност нищо не му е криво освен собственото невежество и нежелание!!!
Публикувано 22 May 2010 - 09:34 AM

Публикувано 22 May 2010 - 03:28 PM
Абе не е баш така , при някои модели може да има нещо такова , ама при 316i километража не е като на M3 примерно
На М серията са различни заради ексклузивността, но на 316 и 325 няма разлика...Все до 240

Моето Пежо пък е с най-големия двигател на модела и е обозначено до 240, а до по книжка прави 196

В реалния живот печели обикновенно по-глупавия и по-лудия, най-често с Голф
В смисъл, когато М5 и Мустанг се гонят по улиците, ако попаднат на Голф, той е винаги пред тях
Публикувано 22 May 2010 - 05:23 PM

Публикувано 08 September 2010 - 08:03 AM

Миризма на асфалт, гуми и съединител..
Бензин,а не кръв,Карбуратор,а не сърце, Бутала,а не мускули,Машина,а не човек!
P - perfect E - engine U- ultimate G - great E - experiense O - on T - trace
Публикувано 08 September 2010 - 09:09 AM

Публикувано 08 September 2010 - 09:59 AM
мне, не е такаНа М серията са различни заради ексклузивността, но на 316 и 325 няма разлика...Все до 240

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.