Еми, тези дето ти разправят, че поддръжката излиза солено със сигурност не са поддържали такава кола
Ако колата я вземеш читава за части няма кво да се притесняваш. Първо, че колата не се чупи сама, второ ако се наложи нещо, вече всичко се намира и на сносни цени, ако не пазаруваш от официалния дилър естествено, там цените да убииствени! Мойта я имам от 3 години и е над 200000 км, от които мои над 60000 и мога да ти кажа, че освен консумативи друго не съм сменял
Е, и някои тунинг гъзарии съм сложил, там ако нещо те интересува, като цена мога да ти кажа 
Абе да прав си ! Ако я намеря читава сигурно няма да имам ядове !
Просто по калибрата съм сменил това което съм посочил по горе и за това изках да направя съпоставка с тези части на хондата ! Просто ми прави впечатление че прелюда е по широк от калибрата ... а и аз нещо пораснах и напълнях

И като бъдеща смяна мисля да си сменя калибрата с прелюд 5 та генерация
А как вървят частите на прелюда има ли алтернативи по евтини ? Когото сменях феродото на калибрата ... за оригинален ми искаха 940 лв , но ми предложиха алтернатива за 270 .... взех алтернативата и съм си доволен няма ядове ! При хондата има ли алтернативи.. как върви бинзиновата или водната помпа като цена? Ами термостата? Интересуваме прелюда 133 или 136 кс