А какъв е проблема да си караш с BG номера?
Ако си просто турист (без CPR това е нещо като лична карта), имаш право да караш 3 месеца с чужди номера, но ако си студент на full time или работиш на постоянна работа, тогава трябва да имаш CPR и нямаш право.... а аз съм и двете наведнъж

Аз съм на работа в Danish Crown нощна смяна от 12 до 3 и е пълно с поляци с полски коли и сме още 2 български. И една вечер решиха да ни преебат и бяха организирали хайка точно на кръговото пред Danish Crown. Аз се разминах само като им обещах, че връщам колата до 1 месец (тва става ноември някъде, а колата все още е тука

) и ще им пратя бележка от Румънската граница. Ама понеже в България няма кой да я кара, реших да ги излъжа, че ще я оставя при приятел в Германия, та и така направих...фалшифицирах подпис, имена, адрес всичко както си му е реда

. До преди месец си я карах колата, но вече стана нещо страшно, особено вечер..... аз карам с едната ръка и се кръстя с другата да не ме спрът, щото навсякъде патрулки, а в началото (Август, Септември) изобщо нямаше патрули, аз си мислех, че нямат полиция тука.