IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Палежи на автомобили в София.


  • Не можете да пишете в тази тема
Няма други мнения в тази тема

#1 Celeron

Offline

    примерен шофьор

  • Потребител
  • 425 Мнения:
  • Репутация: 0

Публикувано 13 December 2011 - 09:20 PM

Палежите на автомобили в началото бяха рядкост и по всяка вероятност бяха започнати от 1 човек. Неговите действия придобиха много голяма популярност благодарение на масовото излъчване по всички телевизии, радиа и интернет портали. Вече се появяват имитатори, които си нямат друга работа и искат и те да се отъркат в неговата "слава". Скоро може да се разпространи и в други градове.

Моята идея е да започнем кампания за спиране отразяванията на палежите по всички медии. Предлагам който може да направи фейсбук страница с тази идея и да покажем някаква отговорност като общество. След като се преустановят репортажите ще има още няколко дена палежи и след това ще се забрави както всичко останало и ще си заживеем постаро му без да се притесняваме. Който се сети за други начини за популяризиране на идеята нека е свободен и да помогне с каквото може. Някой ако има мерак може и клипче във vbox7 да направи и ще се опитаме да го вкараме в топ 40.

Нека се обединим в нещо. Моля. Ако може и темата да се отбележи като важна ще е много добре.Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.