Ами да ти кажа карам вече 30 к кил. революционната предница и не е мръднала.Това че 18+ годишните скачат във всяка дупка и после реват по сервизите,мен не ме вълнува.А и няма техническа приказка с която да ми докажеш че един носещ елемент е по-сигурен от четири пък били те и алуминиеви.
И точно на 156 носачите му са хванати за купето с алуминиев мост.Не казвам че е кофти,просто дупки и бордюри изменят геометрията на колата.
Аз ще ти споделя нещо друго от личен опит. Преди 3 години, при гонка в градски условия ( на места влажна настилка ) с моята алфа 156 2.4 JTD и друга кола, наближаваме ляв завой някъде 60-70гардуса, при което аз съм пред другия автомобил и съм със 120-130 км, не преценявам скоростта влизам в завоя вече съм към 80-100км, и грешката ми беше че счупих волана повече и колата се унася при което задна дясна гума се удря в бордюра, след това в паниката чупя пак волана да се опитам да я изправя но се поднесе и на ляво, бам и задна лява гума се удря в бордюра, при което вкарах 3та предавка и дадох гас, колата се укроти и стъпи на пътя. Слизам да видя пораженията, гледам задна дясна гума е завила на 90 градуса ( като на мерцедесите предните

), щетата беше само един скъсан болт, и леко изкривена лява щанга която е алуминиева. След ремонта колата да ти кажа не се е "изкривила"

, даже съм много доволен от щетите честно казано, очаквах нещо фрапиращо за тази блъсканица... така че мисля че това е донякъде доказателство и за окачването на алфите... не казвам че е най здравата кола, но стига сте ги плюли. А за плевенчаните, тази случка стана от ОМВ към колелото на шела ( където се съединяват платната под моста ). И така, аз съм си доволен от алфата и не мисля да се разделям с нея

а до колегата пуснал темата, не си взимай алфа за 2-3 хиляди моля те ...