Проблем С Отключване И Заключване
Започната от eminemvn, Mar 09 2012 06:45 PM
6 отговора на тази тема
Публикувано 09 March 2012 - 06:45 PM
Публикувано 30 April 2012 - 04:29 PM
Сега пък друг проблем стана ...Хлътна ми копчето на багажника и немога да го отворя,
Някой да е имал подобен проблем и да знае как да отворя багажника(от другия край има газово и няма никакво място)!
Някой да е имал подобен проблем и да знае как да отворя багажника(от другия край има газово и няма никакво място)!
Публикувано 13 May 2012 - 08:21 PM
Грабвай ъглошлайфа и я мятай на парчета....Търси по моргите за патрон, но под тапата нямаш ли на твоята ?
Публикувано 15 May 2012 - 06:14 PM
Багажника го отворих и го опраих ! А за тапите незнам кво има от долу то не е ли направо тапа без ключалка ??? И някви съвети ако може някой да даде как да махна тези тапи и да видя дали има ключалки ?
Публикувано 25 May 2012 - 05:59 PM
На мен ми е малко несвързано, но, ако съм разбрал правилно...проблема изва от "падащ" акумулатор в следствие на което не сработва централното...Първата ти задача е да откриеш и отстраниш утечката или най-общо казано причината за разреждане на акумулатора. Съвета ми е да го свалиш, ако е обслужваем да провериш нивото на електролита и да го заредиш на изправител. Проверяваш си "масите", почистваш и затягаш, ако е необходимо. След това проверяваш за утечки / консуматори и ако има такива отстраняваш проблема. Ако не знаеш ка да откриеш утечката - питай. След като свъшиш всичко това и си сигурен, че акумулатора не е за скрап не мисля, че ще ти трябват патрони на вратите...Успех!
Публикувано 28 May 2012 - 06:35 AM
Утечка много лесно се намира с мултицет

Si non confectus, non reficiat.
Публикувано 10 June 2012 - 05:28 PM
Под тапата има ключалка,поне на 5-6 автомобила които съм проверявал.
<p>0898 69 65 03 Павката</p>

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.