Нов Модератор в Този Раздел - Аз :)
Публикувано 11 August 2012 - 05:05 PM
[color:red]Тошко: за това мнение потребителя получава 5 дена бан за публикуване, 3 за достъп и 2 наказателни точки!
Причина:
Свободата на словото не може да се упражнява за накърняване на достойнството или правата на другиго... Свободен преразказ на Ккнституцията..
Следващата простотия, която напише ще му е последна и ще го изтрия целия!.[/color]
Този пост е редактиран от Toshko: 16 August 2012 - 05:19 PM
- S55 AMG харесва това
Жена без цици е като село без начално училище, няма от къде да почнеш...
Публикувано 14 August 2012 - 07:43 PM
Що се отнася до полезността на този подфорум ще отбележа,че като лаик по темата(стремящ се да стане обаче по-добре информиран лаик) ,съм придобил повечето си скромни познания от по-стари теми....
п.п.Има 2 основни причини да замълчиш:
1.Да осъзнаеш,че нямаш какво да кажеш.
2.Да осъзнаеш,че можеш да съжаляваш за казаното.
п.п.2 Много е весело,когато няма функция:"Редактирай мнението"
Те хората са си го казали - но реплейсмент фор дисплейсмент...даже и в секса е така ,некой като извади една голема лапатарка,пък нека после малопишлиовците да обесняват,че имало чалъми...та истината е в размера, от там нататъка са си чикиджийски приказки
Публикувано 16 August 2012 - 05:28 PM
Нарушенията на добрия тон ще бъдат наказвани безкомпромисно.
Ще създам благоприятна среда в която да могат да виреят интелигентни и възпитани хора.
Наказанията са по мое усмотрение!

Пак ще повторя, че познавам всички лица на мерзостта и имам по-богат речник от Ортиз и професор по българска филология взети заедно! Пише се приятелски и за коли или не се пише за нищо!
Добронамереният спам и отклоняване на темата няма да бъдат преследвани, както и ожесточени спорове на автомобилна тематика между авторитетни потребители!
Следващият който се излигави в темата отлита завинаги!!!
Поздрави!
Ние от завод "КРЕМИКОВЦИ" не сме придирчиви! :naughty:
Моя Форум: Пенкилер
Публикувано 21 August 2012 - 03:51 PM

- Toshko харесва това
Е ли правото право? : www.monevi.net

Публикувано 29 August 2012 - 10:55 AM
А може ли да си пишем за коли, като нормални хора? А? Може ли?
Форумите са място за хора имащи какво да кажат и други търсещи казаното от първите. Обикновенно, един хубав форум сам отглежда своите силни потребители (т.н. power members), първо влизат търсейки знания, после трупат опит и знания и след това водени от същото желание да бъдат полезни, предават своите знания.
За да работи всичко това и за да бъде един форум наистина полезен, тона в него трябва да бъде поносим! Общуването трябва да бъде на ниво удовлетворяващо по-културни потребители, каквито се предполага че са по-знаещите такива!
Ето защо, следващият псувач или кибик, който ми пише, че съм му пречел да си излива комплексите и простотията върху нормалните хора, ще получи УЖАСНО тлъст БАН!
Форума не е чат, има си тематика, при това доста тясна и целенасочена! винтчета, бурмички, бутала, турбота, разни въртящи се и бръмчащи работи... те по-скоро могат да бъдат описани на езика на математиката отколкото на махленски диалект! Не ме разбирайте погрешно, никого не съм наказал за отклонение от книжовната норма! За по-любопитните: http://bg.wikipedia....i/Книжовен_език ... все пак ако ви се чете...
Публикувано 07 September 2012 - 10:15 AM

много се смях на критиките, нарежда ги като Робокоп, и с полицай с лампа се пише. Това ме съсипа от смях:
Не споменавай името Божие напразно! България има официално вероизповедание Източно Поравославие!

Вижте хора, какво става като на комплексар му се даде малко власт.
Тодаре, кефиш ли се като раздаваш банове аа, на мама мъжлето беее
расте ли пишока

дойде ли твоето време да мачкаш охааа сега ще им покажеш какво можеш,а
колко мъка има по тоя свят...
Този пост е редактиран от Нено Б.: 07 September 2012 - 12:21 PM
Публикувано 07 September 2012 - 04:32 PM

Този пост е редактиран от MitkoIvanov: 07 September 2012 - 05:04 PM
Публикувано 07 September 2012 - 04:47 PM
- vmlinuz, KaPaM-MoToP и SnoBeck харесват това
Публикувано 07 September 2012 - 05:02 PM
тотално сам разочорован
После не се чуди че ти трие мненията, само го храниш.
Публикувано 07 September 2012 - 06:35 PM
Публикувано 07 September 2012 - 08:45 PM
Публикувано 08 September 2012 - 08:34 PM
Тук съм наказвал с по няколко часа спиране на правата за писане... ще ме извинявате, ама толкова малки наказания няма никъде!
На ици дадох по-дълъг бан, но нито е вечен, нито съм му трил мнения, нито нищо. Просто се изразява като на битака или на някое пристанище.
На някой ако съм му трил мненията, да си зададе въпроса, защо нито съм го предупредил, нито съм го наказал

На Велко дадох безсрочен бан... както и на 5-те му повторни регистрации... но случая ще бъде разгледан в модераторския раздел и най-вероятно ще му го махнем... Просто не му е работа да спами и да сипе ругатни в най-напрегнатите моменти.
На J1V дадох максимални 5 предупредителни точки, защото ми постави диагноза при това тежка. Ако е прав, трябва да ме освидетелстват и да ме приберат в лудница. Това разбира се е тежка обида и то по наказателния кодекс! Това е български форум в него пишат българи и е недопустимо да се толерират такива изказвания!
Отделно по конституция свободата на словото не може да бъде използвана срещу другите граждани и за накърняване на техните права. Тоест, когато се изказвате вие би трябвало да се противопоставяте на мнения и действия, а не на личности.
С20нет, много се жалва от мен, но него точно съм го предупредил с голямо нежелание, защото е технически грамотен и се включва много хубаво в дискусиите.
Всъщност, толкова ли е сложно да общувате помеждуси както го правите в училище, в университета, в работата или с роднините си? Айде замислете се! Не казвам с приятели, защото там всеки използва жаргон.
Вие ми кажете, ако бяхте модератори, как щяхте да постъпите с потребител, който ви нарича психично болен или който псува, ругае, обижда и спами?
Чакам отговори!

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.