На кратко нещата започнаха Септември месец 2011г,когато това семейно Ауди смяташе да напуска гнездото и с течение на обстоятелствата се оказа при мен.И така започна неговата промяна,която продължава и до момента с амбиция за силов перформанс,живи и здрави разбира се.
Нека малко обобщим нещата в снимки .
Тук е от момента на връчването й в мойте ръце :

След много малко време каране и изпитаното удоволствие от старото возило,започнахме минимални промени по външния вид,като за начало това се оказа едно аматьорско полиране на OZ джантите,с които си беше и колата

Това обаче се оказа само началото на едно иначе толкова приятно нещо да ровиш по колата си,обвързано за някой неоправдано наляти средства и труд. След като покарахме и се порадвахме на джантите,сложихме така любимите Б4 авантови ъглови стопове,поради липсата и трудно откриваемите тъмни Хели

От там нататък нещата излиязоха извън контрол.Захванах се с оправяне на салона,който и до момента е в ревизия.Разбира се няма да минем без джиджените уреди

Междувременно пропуснахме да споменем,че за по-добра визия се разделихме с малките симпатични полирани джантички и минахме на 16 цола с по-широки гуми и разбира се доби по-добра стойка и стабилност на пътя

Разбира се никой не спира до тук

Приключих със задната и се захванах с предната,за които е предвидено боядисване на пролет

Като цяло мислим се получи добре,но нещо не ми стигаше отпред и се сдобихме с чисто нова камей емблема,която заспа на решетката .
Има предвидени фарове за мъгла,който ще бъдат монтирани също така и лайстна под фаровете

И след това обаче нещо не ми хващаше окото и се предприе фолиране на фарове и мигачи,за халогените и долните мигачи нещата са в процес на мисъл и изпълнение,за това и темата е с такова заглавие
Ето как изглеждаме в момента

Това е за момента .Ще допълваме новите неща и догодина живот и здраве и достатъчно средства насочваме работата към моторния отсек с идея за 1.8Т,а другото е ясно от там нататък,филма става жесток,но пък си струва .
Приемам,както положителните така и отрицателните критики,всеки има мнение и виждане за возилото си и за това как иска да изглежда
Това е от мен и черната перла за сега

Виж ГАРАЖА