съжалавам ,че ви занимавам с такива работи ама вече ми писна на сантиметри съм от саморазправа,а съм способен същото да причиня на човека извършил това.

Какво да ги правя?
Започната от keymaker, Sep 27 2012 04:19 PM
3 отговора на тази тема
Публикувано 27 September 2012 - 04:19 PM
съжалавам ,че ви занимавам с такива работи ама вече ми писна на сантиметри съм от саморазправа,а съм способен същото да причиня на човека извършил това.
BEZ REKLAMA!
0879 314 337
0879 314 337
Публикувано 03 October 2012 - 07:28 PM
Като върл привърженик на котките- тази я ефтаназирай. Жал ти е, разбирам, но само се мъчи животинката. Ако знаеш кой е можеш да пуснеш жалба в полицията. Има закон за защита на животните и ще им разкажат играта. Иначе- в багажника и еднопосен билет. Такъв бих го качил в гората, бих го накарал да си изкопае гроба, после един стабилен бой и след това ще го накарам да се съблече. Паля му дрехите /абсолютно всичките/ , бутам го в дупката и го пускам да си ходи. Ако подаде жалба после това ще му се стори като майчина милувка. Аз с една условна присъда ще живея, ама съм сигурен, че той повече няма да пипне животинка. Ако пусне жалба изобщо...
Публикувано 03 October 2012 - 07:32 PM
леле няма толкова тупаници и шутове колкото ще изяде тоя ! искам да запитам какви мерки са взети срещу този човек ? направо взимай бухалката и му отивай на гости на комшията .....не вярвам ,че има такива изроди !!!
obi4am kurvite no mrazia kurvenskite nomera !!!
Публикувано 22 October 2019 - 11:31 AM
Какво направи?
Този пост е редактиран от linkmystica: 25 November 2019 - 10:51 PM

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.