Сезон 2013
Публикувано 27 February 2013 - 10:31 PM
Нашия видео екип беше поканен да заснеме, монтира и промотира 3 събития на Кондофрей. Нека Милен да ми се обади тъй като с него бяхме уточнявали параметрите.
Хубава вечер!

Публикувано 06 March 2013 - 09:16 PM
Здравейте, може би е станала някаква грешка при вас, няма проблем за което.
Нашия видео екип беше поканен да заснеме, монтира и промотира 3 събития на Кондофрей. Нека Милен да ми се обади тъй като с него бяхме уточнявали параметрите.
Хубава вечер!
И за това искате пари ли?Трябва да сте доволни, че сте поканени да снимате и да отразите добре събитията...защото това работи и за вас!!!Малко трябва да има мярка от къде да се печели и къде да се работи с цел развитие...
Публикувано 07 March 2013 - 09:40 AM
Здравейте, може би е станала някаква грешка при вас, няма проблем за което.
Хубава вечер!
И за това искате пари ли?Трябва да сте доволни, че сте поканени да снимате и да отразите добре събитията...защото това работи и за вас!!!Малко трябва да има мярка от къде да се печели и къде да се работи с цел развитие...
Криза е...

Публикувано 08 March 2013 - 08:25 AM
P.S.
Тази година продължаваме традицията... каним всички, които проявяват интерес към тунинга на Национално Tuning Show 2013 в експо център от 29 и 30 Юни, отворени сме за предложения и всякакви идеи.

Публикувано 09 March 2013 - 07:20 AM
Сумата била символична ... и не покрива разходите ... е тогава защо изобщо я търсиш, тази сума ... бъди пич и го върши безплатно.Символична сума се дава като ти подаряват чикиика примерно ... не и като се работи.

Най-вече го правите за да е по-посещаван форума и сайта... от където следва и повече приходи от реклами... айде да не си говорим, че се бориш за потребителската любов.

Публикувано 09 March 2013 - 09:17 AM

Така е и го правим с радост, макар и трудностите.... вие работите за себе си
Труда на другите е отразен и оценен затова споменах, че подобни събития дърпат пазара нагоре. Но какво правиш когато не се оценява труда на екипа - те не са доброволци за кауза.... отразявайки труда на другите,
Благодарим искренно. Милен ми го беше споделил също, в разговор, че нашата продукция е найстина добра, стараем се и работим усърдно в тази посока, но само с любов не става.това е част от играта да си най-добър в това, което правиш
хахаха това е несериозно, при условие че имаме договорка и става въпрос за дълъг период от време.бъди пич и го върши безплатно
Един организатор, преди събитие се превръща и в рекламодател, този случай е и такъв.А парите трябва да ви идват от рекламодатели ...
Символична сума се дава като ти подаряват чикиика примерно ... не и като се работи.
В бизнеса символични суми не се търсят... може да се прави бартер за услуги ... не и символични суми
Икономически ли го твърдиш или просто така звучи по-добре.
А при големи събития е нормално дори медията да плаща ... било то заради монопол над отразяването ...
Тук си много прав, но в тази ситуация е по-добре събитието да бъде отразено от много повече "медии", защото този спорт има нужда от популяризиране. Неговите момчета бяха заети да тичат по пистата и някои трябваше да я свърши добре тази работа, затова ни потърси.
Много политически го обърна, повярвай Станишев не ми е грам идол и приятелите ми знаят мнението ми, мога и на теб да го кажа лично.айде да не си говорим, че се бориш за потребителската любов.
Иначе малко ми звучиш като Станишев тия дни ... много партийно звучене някак си ... "отворени сме за предложения и всякакви идеи" ... така се изказват първите политически сили, когато търсят подкрепа за мандат.
Отношението ми е напълно в реда на нещата, чисти сме в тази ситуация. Начина на работа е плод на договорки между две или повече страни, а ние имаме договорки.просто отношението ти и начина ти на работа е малко грешен ...

Публикувано 09 March 2013 - 09:38 AM
... Милен е лесен за намиране в сервиза ... грозно е това, което написа.
Eдин човек може да стане труден за намиране, засиви за какво го търсиш. Та конкретно Милен се оказа не толкова лесен за намиране защото съм му звънял над 10-15 пъти в период на 3-4 месеца, като имаше обещание за плащено още ноември, но заради ДДС или нещо подобно отложи със седмица. След този момент нямах върнати обаждания, след като му звънях на телефона, както и в гаража за да му предадат. Обаждане получих миналата седмица от Борис и му благодаря за съдействието.
Разбира се, че бих посетил и сервиза, но като поръчител очаквах да имат по-голям интерес, но уви.Аз последните няколко дни ходя до сервиза ... и той винаги е там ... не знам защо го търсиш по този начин.
Вярно имат куче ... ама няма да те нападне ...
Аз също си го пожелавам, защото отново бих инвестирал средствата в сайта, събитиията и видеозаснемането.Айде със здраве ... и ти пожелавам повече рекламодатели за да покриваш разходите и да реализираш печалба от тях...
Работил съм в една от най-големите медийни групи в интернет като съдружник, за съжаление знам, че когато един бранша е зле и с каквато агенция да работиш ще е трудно, но продължавамеАз също си го пожелавам, защото пак бих инвестирал средствата в сайта, събитиията и видеозаснемането. .. може би трябва да започнеш да работиш с някоя по-силна рекламна агенция.

Ако имаш желание можем да обсъдим нещата на раздумка навън, видно е че си добре запознат със ситуацията, за което лично нямам притеснения.
Спирам комуникацията в тази посока, тъй като от UPG още в началото на седмицата признаха забавянето и ще покрият задължението към нас.
Пожелавам много успешен сезон на всички, както казах на линия сме за идеи и предложения.

Публикувано 11 March 2013 - 04:41 AM

Публикувано 29 March 2013 - 12:28 PM
Да започнем обратното броене до първия старт
Тоя облак над елхата, все едно показва нещо

Успех на всички в Сливен!!!
<p>\'87 Ford Fiesta 2.0 Turbo т3/т4 - 13,6s@1/4mile by sportTech</p>
Публикувано 06 April 2013 - 11:00 AM

- B.K., Ivalcho и D.Stefanov харесват това
Публикувано 07 April 2013 - 10:09 AM
Кой колкото можеВремето напредва, ние се подготвяме ( до колкота зависи от нас) .... А ВИЕ?????
))))

Публикувано 07 April 2013 - 12:47 PM

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.