IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Национален Форд Събор 2013 писта Дракон


  • Не можете да пишете в тази тема
Няма други мнения в тази тема

#1 ford_fan

Offline

    Без стаж

  • Потребител
  • 9 Мнения:
  • Репутация: 0

Публикувано 22 January 2013 - 09:28 PM

Форд фенове и ентусиасти, и тази година ще има национална среща, но този път още по-голяма и интересна, с още повече мирис на изгоряла гума и повече емоции от сутринта до малките часове на нощта!

КОГА: 7ми септември 2013
КЪДЕ: Писта Дракон
http://bg.wikipedia....ki/Писта_Дракон


Виждате какъв огромен скок се прави в сравнение с миналата година http://fordclub.bg/forum/klubni-sreshti/nacionalna-sreshta-2012-1926/. Единственото, което мога да кажа е, че този скок нямаше да бъде възможен без г-н Христо Стоилов! Не знам как ще се отблагодаря и на останалите хора, които се включиха в организирането на това събитие. Без тези хора определено нямаше да видим нищо от онова, което ще се документира на 7ми септември. Благодаря ви!!!

Програмата за събитието още не е готова напълно, но всички ФОРД маниаци, които имат желание за каране ще имат своето време за дрифт, драг и time attack!

Постепенно в този пост ще вкарвам информация за събитието - организирано групово пътуване, рекламни материали, вход и т.н. А до тогава...

СТЯГАЙТЕ колите - съборът наближава! Покажете ни вашият екзотичен или ретро Форд, аудио или оптичен тунинг, демонстрирайте какво може колата ви на 1/4 миля, дрифт, обиколки за време или се включете в свободното каране!Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.