IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Зов за Помощ


  • Не можете да пишете в тази тема
Няма други мнения в тази тема

#1 Schnitzer40

Offline

    опитен шофьор

  • Потребител
  • 155 Мнения:
  • Репутация: 0

Публикувано 02 February 2013 - 01:12 PM

Търсят се кръводарители с рядката група АB отрицателна . Нужни са на моя приятелка за баща и който има нужда от животоспасяваща операция !

Това е нейният апел към вас :

"Приятели, положението на баща ми вече е много сериозно! Току що научихме, че трябва да му се направи животоспасяваща операция, за която са необходими поне 4-5 банки кръв АБ отрицателна, което значи 4-5 кръводарителя! Моля ви, споделяйте, не искам да го загубя ;( Готови сме на всичко! телефони за връзка - 0879 353 677 и 0899 89 14 58"

Моля от нейно име ако има някой с тази доста рядка кръвна група и има желание да помогне да се свърже с нея. Няма по благородно дело от това да помогнеш за спасяването на човешки живот !

Благодаря ви предварително.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп !Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.