Имал съм възможността да карам срещу КР с по-къс диф, лек маховик, Суперспринт хедъри, полиран всмукател, два изпускателни вала (ФалВе мод) и некъв мод на инжекцията.. с 14ки джанти и карач. Взимах му старта заради гуми и малко след забождане на 3та започваше да ме настига. Колата ми беше преди генерация и финален ремап. Т.е. по бакалски сметки и с гуми като мойте 2ката щеше да ме бие и да даде бесен таван ~15.8.
Демек някоя част от уравнението тук куца. Въпроса е коя.. премълчаните модове, шоферите, състоянието.. ако се приеме че несгъстена В20-ка е 14-15 сек кола, според зависи от старта.
Теро, леко пипан ВР в 2ка без седалки и т.н. олекотяваници на Сливен с карач дава високи 13ки
Стоков дава (под)средни 14ки. Този КР дето разстрелва ВР.. не мога и да си представя колко много трябва да е правен.
Тянка.. виждаш ли сега защо се забавляваме толкова много на твой гръб. Защото имаш две теми в раздела и двете с някви физични абсурди. Не че е невъзможен резултата.. но има нещо което някой от информаторите спестява.
Евалата, гонката беше точно, както си я описал и според мен KR-а е там някъде като времена.

Колата, ще тръгне след порта и сгъстяването, с колко може само да се гадае.
П.С: С двата изпускатела бих казал, че при мен ефекта е отрицателен заради това че преди 4K няма никой.
Този пост е редактиран от Negodnika: 29 May 2013 - 08:30 AM