Драг Размисли и Страсти
Публикувано 08 June 2013 - 09:42 AM
- 1.8Turbo и Mitko 1978 харесват това
Публикувано 08 June 2013 - 10:01 AM

Отделно лично съм свидетел, че тая машинка даже и на равно няма нищо общо с техниката, моята кола по уреда на GoroM (мисля точно същия) даде 14.6 писта Равнец от първия старт само с чип със зимни гуми, време нечувано за стоков кенеф, 6 дни след това на Сливен аз не можах да сляза под 15.1 каквото и да правех, а масово давах 15.3-4 така.
Този пост е редактиран от _DIESEL_POWER_: 08 June 2013 - 10:40 AM
- Roman харесва това
Публикувано 08 June 2013 - 10:17 AM
Този пост е редактиран от TSI: 08 June 2013 - 10:17 AM
- XAn4ETO харесва това
Публикувано 08 June 2013 - 10:19 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Тошко, ще ти отговоря............върха на безочието е твоето появяване във всяка една тема. Не ти ли стана ясно за толкова години че си НЕЖЕЛАН и си просто един НАТРАПНИК където и да стъпиш било то в реалния живот или в интернет ???
На останалите глупости кво да ти кажа.........ще ти отговоря в твой стил........за теб всички в София говорят че си гей причината за това е че жените избягват контакт с теб (интересно защо). По снимките на които съм те виждал това (гейското излъчване) е неoспорим факт, дори ми се струва че си си имплантирал и гърди и си си отрЕзал чУчУра. Мога дори да направя анкета (за DIY канала) с хора на които си искал да платиш за да им правиш федерос, те категорично са отказали след което си им предложил още повече пари, за съжаление отново са те оставили на сухо. Според мен Тошко ти в момента си склонен на самоубииство и тая ти мисъл е породена от факта че никой не те понася, но понеже си супер страхливец (мишка) и това си желание не можеш да осъществиш. Според мен в момента и ти самия знаеш че за един к** не стааш, и поради невъзможността да направиш нещо със себе си от дълго време насам, единственото което ти остава и е лесно е да се самоизядеш от комплекси

Този пост е редактиран от kelesha: 08 June 2013 - 10:23 AM
Публикувано 08 June 2013 - 10:25 AM
По примера на Тошко, ще напиша и аз тук (защото от другата тема така или иначе и двете мнения ще бъдат изтрити)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Тошко, ще ти отговоря............върха на безочието е твоето появяване във всяка една тема. Не ти ли стана ясно за толкова години че си НЕЖЕЛАН и си просто един НАТРАПНИК където и да стъпиш било то в реалния живот или в интернет ???
На останалите глупости кво да ти кажа.........ще ти отговоря в твой стил........за теб всички в София говорят че си гей причината за това е че жените избягват контакт с теб (интересно защо). По снимките на които съм те виждал това (гейското излъчване) е неoспорим факт, дори ми се струва че си си имплантирал и гърди и си си отрЕзал чУчУра. Мога дори да направя анкета (за DIY канала) с хора на които си искал да платиш за да им правиш федерос, те категорично са отказали след което си им предложил още повече пари, за съжаление отново са те оставили на сухо. Според мен Тошко ти в момента си склонен на самоубииство и тая ти мисъл е породена от факта че никой не те понася, но понеже си супер страхливец (мишка) и това си желание не можеш да осъществиш. Според мен в момента и ти самия знаеш че за един к** не стааш, и поради невъзможността да направиш нещо със себе си от дълго време насам, единственото което ти остава и е лесно е да се самоизядеш от комплекси
Това ще го дам на психиатър, да видим какво ще каже.
Аз имам първоначална версия, даже я имах преди да го прочета.
Ние от завод "КРЕМИКОВЦИ" не сме придирчиви! :naughty:
Моя Форум: Пенкилер
Публикувано 08 June 2013 - 10:44 AM

И Ники, айде да се обзаложим на 100 лева, даваш ми г-тека си за 1 час и се втъщам с 11ка на предно с него, готов ли си, още тази вечер идвам, хем да видиш, че не се крия напротив, не слизам от бавната ми кола

Този пост е редактиран от _DIESEL_POWER_: 08 June 2013 - 10:48 AM
Публикувано 08 June 2013 - 10:48 AM
Публикувано 08 June 2013 - 10:54 AM

Публикувано 08 June 2013 - 01:53 PM
Аз:
...следва цитата на келеша и предишното мое мнение на което отговаря...Ето ти нещо за анализ, според мен е много интересно:
пак аз:
По принцип редовно бивам въвлечен във форумни спорове, обаче това е толкова ярко, че реших, че има нужда от професионално мнение и чак ми стана любопитно!
Поздрави и извинявай, че те занимавам с дивойтий!
Психолога:
Haha ami dosta pumia izsipvat
Yavno mnogo si gi vbesil
аз:
Този завижда на един друг, че другия без да плаща на фирми и специалисти си е направил много бърза кола, която бие колите на клиентите му
Психолога:
E golyama terza si
Spri da im otgovariash
Diagnozata mu e razdvoenie na lichnostta s elementi na horror
Между другото, пуснах запитване и до психиатър, да видим пък той какво ще каже

Просто за да се изфукам, ще отбележа, че и аз се бях насочил към паниката и параноята. С две думи, Келеша е ужасен. Даже смятам, че е ужасен по принцип и това е движещата сила и неговата мотивация в живота и работата. Ще рече, че никога не е щастлив, напротив подтиснат и уплашен е. Всъщност ще спра до тук, защото в крайна сметка мен ме интересува кой и защо се държи така спрямо мен и други с нищо не заслужили хора. Отговора е че това е страдащ човек движен от страх.
Поздрави!
п.п. чакаме второто мнение, затова останете на страниците на тунинг.бг

Този пост е редактиран от Toshko: 08 June 2013 - 01:58 PM
Ние от завод "КРЕМИКОВЦИ" не сме придирчиви! :naughty:
Моя Форум: Пенкилер
Публикувано 08 June 2013 - 08:16 PM

Публикувано 09 June 2013 - 06:42 AM
Махо, ама ти това сИрьозно ли го написа? ...или гаджето ти от любопитство се е логнала тук с твоят акаунт???Ти пък стига си се обяснявал защо си цъкнал "+" ... няма да ти се разсърди Келеша и без да го обясняваш ...Ей тази част от поста ти наистина ми харесва....Значи трябва вместо да си правим кефа и да се пръскат пари за по-смислени неща да се занимава всеки ден с колата, за да докаже на някой че може да даде 12-ки, 11-ки, 10-ки и тн....! Все пак драга за тази година не е приключил!
...на първото изречение от него смислен отговор може да даде само ТСИ (той наистина си знае или казано иначе осъзнава защо и как се стигна до "тук" - сигурен съм), а заради заключението ти цъкнах и "+"
Мен пък ми хареса първата част ... това, че е жена, която брани правото си на мнение ... вярно им надувате главите на тия жени за коли по цял ден...и после им държите сметка защо дават мнение по теми обсебили ежедневието им.
Аз пък предлагам да пуснете една тема в която само гаджетата ви да спорят... ще е нещо ново и интересно...само Тошко не знам какво ще прави...

Публикувано 09 June 2013 - 07:48 AM

- scirocco gt и bau харесват това
Публикувано 09 June 2013 - 09:08 AM
Ако направиме един референдум тука,ще са всички против повече да се обаждаш и да взимаш някакво отношение.
Какво си се хванал да ругаеш Келеша и да обясняваш за клиентите му,като знаеш че е най-добрия мапер в България и всички го знаят!!!

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.